- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
posiadam pakiet Orange Love Standard i w usługach dodatkowych mam CANAL+ online. Udało mi się założyć konto na CANAL+ online danymi z orange. W aplikacji mój orange widzę, że mam włączone pakiety:
usługa TV SAT Canal+
pakiet Canal +
Optimum +
Canal + online
Na samej stronie canalplus.com mam dostęp do live tv, i filmów seriali z Ale Kino, national geographic, Series fun, WARNER TV, Discovery i innych programów.
Problem polega na tym że jak chcę obejrzeć seriale takie jak: Kruk, minuta ciszy, The office to nie mogę wyskakuje komunikat "Twoja oferta nie pozwala ci wyświetlić tego programu" Czy trzeba dokupić jakiś pakiet? Czy może powinienem mieć dostęp do w/w pozycji w ramach posiadanego pakietu.
W canal+ odsyłają mnie do Orange. W Orange konsultant zarejestrował mają sprawę i miała być odpowiedź w ciągu 48h minął tydzień i zero odzewu.
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@yakuza916napisał(-a)Problem polega na tym że jak chcę obejrzeć seriale takie jak: Kruk, minuta ciszy, The office to nie mogę wyskakuje komunikat "Twoja oferta nie pozwala ci wyświetlić tego programu" Czy trzeba dokupić jakiś pakiet?
musisz mieć pakiet Canal+ Prestige
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
CANAL+ okrojona oferta?
@yakuza916 Było kilka tematów na temat oferty C+ i C+ poprzez Orange. Liczba programów jest okrojona. Tu masz listę dostępnych af4bcc93-7b99-4c9b-93ed-3f4bcaae6248 (orange.pl)
Pakiety CANAL+ razem z telewizją od Orange | Orange Polska
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@yakuza916napisał(-a)Problem polega na tym że jak chcę obejrzeć seriale takie jak: Kruk, minuta ciszy, The office to nie mogę wyskakuje komunikat "Twoja oferta nie pozwala ci wyświetlić tego programu" Czy trzeba dokupić jakiś pakiet?
musisz mieć pakiet Canal+ Prestige