- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, mam szanse kupić iPhone X, który niestety prawdopodobnie posiada simlocka Orange (był brany w Orange) czy jest szansa na ściągnięcie tego simlocka ? Jak tak to w jaki sposób gdzie i za ile ? ( jestem w Orange, ale często wyjeżdżam do Anglii i tam potrzebuje używać ang nr ) do tego jeśli mój nr polski w Orange jest na kartę to rozumie ze bez problemu będzie wszystko chodzić ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na BOK za 77 zł. Jak masz numer w ofercie na kartę, to wystarczy doładować by środki wystarczyły na pokrycie zlecenia. Potem skontaktować się z BOK http://orange.pl/kontakt
Czas realizacji to zwykle 24h.
sugerowałbym sprawdzić czy telefon ma simlocka używając karty innego operatora
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na BOK za 77 zł. Jak masz numer w ofercie na kartę, to wystarczy doładować by środki wystarczyły na pokrycie zlecenia. Potem skontaktować się z BOK http://orange.pl/kontakt
Czas realizacji to zwykle 24h.
sugerowałbym sprawdzić czy telefon ma simlocka używając karty innego operatora
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdjęcie simlocka z iPhone X
Dzięki wielkie za bardzo szybka odpowiedz :)! To dobrze gdzieś tam na szybkiego wyczytałem, ze koszt to 77 zł, swoją droga fajna opcja ze wystarczy mieć środki na koncie 🙂 tak sprawdzę na pewno wcześniej czy na pewno go nie ma
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Warto przed kontaktem z BOK przygotować się kod PUK karty sim. Jak go nie masz, to nic strasznego, ale doradca będzie musiał Cię wymaglować różnymi pytaniami związanymi z tym numerem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To ja tylko wtrącę, że zrobiliśmy z komentarzy nowy temat, bo możliwe, że jeszcze innym użytkownikom iPhone'a się przyda 🙂
@Duffy_7, nie zapomnij oznaczyć najbardziej pomocnej Twoim zdaniem odpowiedzi jako rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Wątek został przeniesiony z tematu Simlock a ustawienia fabryczne. Porusza bowiem te same zagadnienia, co niniejszy temat - Moderator Wiktor ◄
Czy w iPphone 8 i X nadal Orange zakłada sim locki i kosi 75 zł za zdjęcie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś