- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uszkodzony wyświetlacz samsung J3 na gwarancji
lalkalicja napisał(-a):kłamstwo!!! mam ubezpieczony wyświetlacz który z przyczyn nagłych jak to jest opisane w regulaminie pękł po zgłoszeniu tego faktu do ubezpieczyciela orange dostałem odmowe naprawy tego wyświetlacza . Wyłudzacie tylko od ludzi pieniądze i nic więcej skończy mi się umowy i nie chcę mieć z wami nic do czynienia
@lalkalicja Jak zostało to opisane w zgłoszeniu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak też zrobiłem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
miałem telefon w kieszeni uderzylem w sklepie o lade i pękł wyświetlacz przypadkowe uszkodzenie a tu odmowa naprawy coś jest nie tak skoro orange podaje informacje że można od takich zdarzeń ubezpieczyć telefon a potem odmawia naprawy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lalkalicja Jeśli tak zostało, opisane przez ciebie to prawidłowo, że zostało odrzucone. Ubezpieczyciel odczul tak jak ja, że ty uderzyłeś telefonem o ladę celo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jasne ja czy ktoś mnie pchnął nie ma znaczenia orange robi wszystko by nie uwzględnić ubezpieczenia, konsultant mówi że jak telefon upadnie i pęknie wyświetlacz to można go od tego ubezpieczyć telefon upadł czy został uderzony wszystko jedna ja uderzyłem czy mi upadł to jedno i to samo jest to uszkodzenie przypadkowe prosze sprawdzić w słowniku co znaczy" przypadkowe". Jak zwał tak zwał orange to złodzieje okradają i okłamują klientów . a w regulaminie nie pisze czy ubezpieczenie obejmuje uszkodzenie przezemnie czy przez osoby trzecie tylko że obejmuje przypadkowe uszkodzenie chyba jasne że albo ja uderzę albo ktoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W razie pytań skonsultuj się z rzecznikiem finansowym https://rf.gov.pl/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lalkalicja Jak to firma ubezpieczeniowa ?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »