Uszkodzony wyświetlacz samsung J3 na gwarancji

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

lalkalicja napisał(-a):

kłamstwo!!! mam ubezpieczony wyświetlacz który  z przyczyn nagłych jak to jest opisane w regulaminie pękł po zgłoszeniu tego faktu do ubezpieczyciela orange dostałem odmowe naprawy tego wyświetlacza . Wyłudzacie tylko od ludzi pieniądze i nic więcej skończy mi się umowy i nie chcę mieć z wami nic do czynienia

@lalkalicja Jak zostało to opisane w zgłoszeniu ?

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 6
  • 1
  • 0

tak też zrobiłem 🙂

• 6
  • 1
  • 0

miałem telefon w kieszeni uderzylem w sklepie o lade i pękł wyświetlacz  przypadkowe uszkodzenie a tu odmowa naprawy coś jest nie tak skoro orange podaje informacje że można od takich zdarzeń ubezpieczyć telefon a potem odmawia naprawy

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@lalkalicja Jeśli tak zostało, opisane przez ciebie to prawidłowo, że zostało odrzucone. Ubezpieczyciel odczul tak jak ja, że ty uderzyłeś telefonem o ladę celo.

• 6
  • 1
  • 0

jasne ja czy ktoś mnie pchnął nie ma znaczenia orange robi wszystko by nie uwzględnić ubezpieczenia, konsultant mówi że jak telefon upadnie i pęknie wyświetlacz to można go od tego ubezpieczyć telefon upadł czy został uderzony wszystko jedna ja uderzyłem czy mi upadł to jedno i to samo jest to uszkodzenie przypadkowe prosze sprawdzić w słowniku co znaczy" przypadkowe". Jak zwał tak zwał orange to złodzieje okradają i okłamują klientów . a w regulaminie nie pisze czy ubezpieczenie obejmuje uszkodzenie przezemnie czy przez osoby trzecie tylko że obejmuje przypadkowe uszkodzenie  chyba jasne że albo ja uderzę albo ktoś

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Niestety w ubezpieczeniach nie jest to samo. Warto zapoznać się z warunkami ubezpieczenia.

W razie pytań skonsultuj się z rzecznikiem finansowym https://rf.gov.pl/
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@lalkalicja Jak to firma ubezpieczeniowa ?