- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon klasyczny (z klawiaturą)
Ja mam na zbyciu niezłą (do nawigacji) Nokię, 4-letnią, oddam w dobre ręce, więc... no nie wstydź się, starszemu nie wypada 😉
A może mieszkasz gdzieś w pobliżu (Warmia)? To by nam ułatwiło sprawę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IreneuszCD - nie mam pojęcia, czy taka funkcja istnieje (podejrzewam, że nie) - trudno byłoby chyba kogoś głosem wyprowadzić .. z zarośli, bez oznakowanych w normalnej nawigacji dróg.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniaki zawsze przekazanie urządzenia można wykonać przez InPosta. Tak zrobiliśmy z @j131. Szybko i sprawnie, ja zadowolony, bo oddałem sprzęt w dobre ręce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bluesmanniaki - Ja z kolei mieszkam w zachodniopomorskim - Szczecinek (trasa z Poznania na Kołobrzeg) i .. czym tak wielce się różni sprawność w terenie Nokii od MAXCOMA?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@musbron1945 na pewno wyświetlacz lepszy i obsługa nawigacji, pewnie sam GPS też lepszy.
Jak bym się dogadał z kolegą @bluesmanniaki , ale to twoja decyzja @musbron1945 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@musbron1945napisał(-a)bluesmanniaki - Ja z kolei mieszkam w zachodniopomorskim - Szczecinek (trasa z Poznania na Kołobrzeg) i .. czym tak wielce się różni sprawność w terenie Nokii od MAXCOMA?
Nie powiem ci jak "wielce", bo nie wiem jak wielce słaby jest ten twój Maxcom 😉
Na Nokia 3.1, bo o nim mowa (kupiona w 2019 roku), mapy Google oraz Here WeGo działały jak trzeba i nigdy nie było problemu z lokalizacją. Ekran "tylko" 5.20" ale w porównaniu do tego twego to i tak przepaść.
Co prawda drugi rok już leży w szufladzie, więc nie wiem jak tam teraz z baterią i musiałbym sprawdzić zanim bym ci przekazał...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam - podaj cenę odsprzedaży .. jeśli jeszcze działa, to baterię (jeśli jest dostępna) kupiłbym sobie sam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@musbron1945napisał(-a)Witam - podaj cenę odsprzedaży .. jeśli jeszcze działa, to baterię (jeśli jest dostępna) kupiłbym sobie sam.
Nie wymienisz tak łatwo baterii w tym smartfonie. Nokia 3.1 wygląda tak:
https://www.gsmarena.com/nokia_3_1-9215.php
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
j131 - a tak skrótowo i po polsku, to w czym problem z wymianą baterii? .. bo ja nie "kumam" nic a nic w obcych językach ..
~~
Faktycznie - dopiero po wpisaniu powyższego zapytania obejrzałem filmik z adresu:
.. i nawet podjąłbym się takiej operacji, tylko nie bardzo wiem, czym podgrzewane jest na tym filmiku złącze tylnej klapki - lutownicą, czy jakimś nadmuchem gorącego powietrza?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak skrótowo to:
"nieusuwalny" czyli bateria jest wbudowana, a telefon nie ma klapki aby się do niej dostać (tak jak większość smartfonów dostępnych na rynku).