- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam jestem osoba niepełnosprawną 14 lat chodzę o kuli,choruje na b.silna depresję,mam 66 lat i kłopot.Dostałem w ramach przedłużenia neostradt tablat Alcatel OneTouch Pixi3(7),nie mam do niej instrukcji po polsku i nigdzie nie mogę znależc.Mam problem,mam pocztę o2.pl i chcę też mieć w tablecie.Otóż są tylko wiadomości przychodzące a nie ma wychodzących,spamu itp.-takiego menu jak w poczie jest nie mam w tablecie.Siedzę uziemiony do fotela i nie mam nikogo kto by mi podpowidział jak założyć pocztę o2.pl,żeby było wszystko jak w zwykłym komputerze,pozdrawiam Błasik Jan przepraszam ale jeśli ktoś mi pomoże proszę przesłać na moją pocztę janblasik@o2.pl pa.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poczta O2 w tablecie Alcatel OneTouch Pixi3(7)
Witamy 🙂 Może informacje tutaj zawarte Ci pomogą: http://mobile.poczta.o2.pl/index.php Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To kwestia ustawienia folderów IMAP w kliencie pocztowym.
Używasz email wbudowanego w te urządzenie czy innego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam Cie bardzo serdecznie.Niestety mój stan choroby nie pozwala mi na pewne rzeczy wykonac,może bym przepisał z tabletu z poczty wychodzącej i wychodzącej te wszystkie oznakowania bo tam są całkiem inne i nie mogę wgrać,pozdrawiam i dziękuję za życzliwość JB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy stwierdzenie wieczny maruda to odnosi się do mnie,bo bardzo to przeżywam.Nie napisałem to co mnie czeka-mam 2 guzy na nerkach i nie chcę się poddac operacji,dlatego by mi było strasznie smutno i ciężko z tym żyć bo wiem co mnie czekam pozdrawiam JB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okej chciałbym Ci pomóc, ale w urządzeniu co korzystasz pocztę na o2 można skonfigurować i uruchomić na kilka sposobów.
Czy mógłbyś w skrócie opisać jak u Ciebie wygląda uruchomienie? jak nazywa się aplikacja, z której korzystasz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz