- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po aktualizacji Pixel 9a pogorszyła się jakość połączeń telefonicznych
W końcu udało mi się założyć wątek - https://support.google.com/pixelphone/thread/401543660?hl=en
@atlas_cudow Może Twoi znajomi z Google mogą zainteresować się tym wątkiem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pixel_M mi ten link nie działa. "This page is no longer available. Try searching or browse recent questions."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@driftking0693 Mam nadzieję, że teraz działa - https://support.google.com/pixelphone/thread/401543660?hl=en
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja - miałem do czynienia z trzema telefonami Google Pixel 9a działającymi w sieci Orange. Opisany przeze mnie problem występuje jedynie na moim telefonie z najnowszą wersją ustawień operatora z dnia 2025-10-30. Dwa pozostałe telefony mają wersję ustawień z dnia 2025-06-05 i tam połączenia w wersji HD+ działają bez problemu. Nie wiem czy to właśnie wersja ustawień operatora jest źródłem problemu? Ponadto nie wiem czy za ten element odpowiada Orange czy Google. Może Ktoś z Was wie coś więcej na ten temat?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pixel_M widzę, że problem umarł.
Z tego co udało mi się ustalić, to operator dostarcza "ustawienia?", lecz za wdrożenie i wysłanie aktualizacji odpowiada Google, więc to obustronna współpraca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@driftking0693 Dziękuję za informację. Niestety ja nie mogę już zrobić nic więcej. Założyłem wątek na forum Community Pixel I wysłałem moje zgłoszenie o problemie z działaniem telefonu z poziomu telefonu ale nie dostałem żadnej konkretnej odpowiedzi jak rozwiązać ten problem. Czy możesz sprawdzić na telefonie, na którym również zauważyłeś ten problem numer wersji ustawień operatora?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też 30 października. Też wysyłałem zgłoszenie z poziomu telefonu i też bez odzewu. Orange twierdzi że u nich wszystko ok. Ja testowo się przeniosłem do RBM i tam wszystko działa, choć podczas połączenia nie wyświetla jakości połączenia (HD/HD+), ale od razu słychać o wiele lepszą jakość rozmów. I oczywiście się zgadza, bo u żony w telefonie nasze rozmowy oznaczone są jako HD+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@driftking0693 Dziękuję za informację. Twoja odpowiedź potwierdza moją obserwację, że problem występuje na telefonach z wersją ustawień operatora z końca października.
- « Poprzedni
- Następny »