- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Motorola Moto G5s pęknięta szybka aparatu
Witam,posiadam tel Motorola Moto G5s,każdy kto go posiada zna problem=wystający aparat.Kupiłem pancerny pokrowiec,jednak mimo pękła szybka aparatu...prawdopodobnie w starciu z kluczami w kieszeni.Czy ktoś wie ile kosztuje naprawa ? Zgaduję,że gwarancja tego nie obejmuje...telefonu nie ubezpieczałem,niestety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimJeśli jest znany problem to może jest naprawa darmowo ale raczej nie a czy nie lepiej zadzwonić do serwisu i się zapytać jakie są koszty ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie ciężko tam się dodzwonić,napisałem...czekam...czekam...chyba odwiedzę salon orange,powinni znac cenę...??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimSalony Orange przyjmują telefony do naprawy i wysyłają do serwisu wiec raczej nie będą wiedzieć jaki jest koszt naprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I tu własnie pies pogrzebany,bo oddam tel.,a potem wyskocza mi z ceną niewiadomo jaką,dlatego własnie chciałbym się dowiedzieć,czy może ktoś miał podobny problem i jak to cenowo wyszło.Bo samemu łatwo to naprawić,ale tracę gwarancję w orange...jednak jak zwołaja 200 zl,to pal licho gwarancję...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimJeśli serwis jest na wysokim poziomie to przed wymianom/naprawą powinni ciebie poinformować o koszach chyba ze zaznaczyłeś wcześniej do jakiej kwoty maja Ci naprawić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dodzwoniłem się do serwisu,wyjasniłem wszystko...Pani mi text puściła,że będzie to wymiana tylnej obudowy,koszt około 200 zl,a przecież szybka jest na klej i są to wymienne szybki,które usuwa się 'na ciepło'...tego się obawiałem własnie,że bedzie to po najmniejszej linii oporu i po kieszeni....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimSerwisy autoryzowane nie bawią się wymianę uszkodzonego elementu który nie występuje serwis biuletynie a jest zamawiany cały element z tą szybką tak działają autoryzowane serwisy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
i to jest przykre ponieważ jest to mały,wymienny element.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimJa na to nie poradzę tez tak robiłem jak pracowałem w serwisie chyba że sprzęt był po gwarancji to było robione inaczej jak były możliwości.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »