- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja MMS
@Anonimnapisał(-a)Same bezsensowne odpowiedzi...
Ja zmieniłem sieć i MMS działają. Orange jest bezsilne, tak samo jak to forum.
Ja nie zmieniłem i mi też działają.
Cieszę się że tobie też działają.
Szkoda że okazałeś się równie bezsilny jak to forum, ale nie przejmuj się, jesteś przynajmniej w dobrym towarzystwie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja MMS
@AnonimSpecjalnie dla Ciebie wyłączyłem RCSy u siebie i na 2 telefonie, aby sprawdzić czy MMS się wyśle. Wynik: wysłał się i doszedł bez problemu. Mam najprostszy telefon, z wolnego rynku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja MMS
Ja RCS już dawno sprawdziłem i wiem, że działa. No i co to wnosi do tematu braku zwykłych MMS?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja MMS
Czy rozumiesz co napisałem? Czy widzisz, że wysłałem MMS? Czy rozumiesz, że wyłączyłem RCS?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja MMS
Ale ty głupi jesteś i zarozumiały, skoro myślisz, że ja jestem bezsilny. Piszesz, dla samego pisania, nic konstruktywnego, żądnego rozwiązania problemu.
Ja sam sobie rozwiązałem problem, przenosząc numer do innej sieci.
Bezsilne jest to forum, gdzie, podobnie jak w samym Orange, nikt nie zna odpowiedzi, dlaczego akurat na tych telefonach i w tej sieci te zwykłe MMS nie idą.
To mój ostatni wpis tutaj, szkoda czasu, mam ciekawsze rzeczy do robienia, niż dalsze czytanie tych wypocin. Podobna rozmowa, jak z botem na czacie. bajo jajo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja MMS
@j131napisał(-a)
@Anonimnapisał(-a)Same bezsensowne odpowiedzi...
Ja zmieniłem sieć i MMS działają. Orange jest bezsilne, tak samo jak to forum.
Ja nie zmieniłem i mi też działają.
Cieszę się że tobie też działają.
Szkoda że okazałeś się równie bezsilny jak to forum, ale nie przejmuj się, jesteś przynajmniej w dobrym towarzystwie.
Ja nawet nie przenosząc numer problemu nie miałem.
Od wtedy mało znanego Xiaomi, po też mało znanego Tecno albo po Lenovo.
Kiedyś był większy problem z tym że na dzień dobry Internet nie odpalał się i trzeba było apn ustawiać ręcznie. Ale z MMSami miałem problem u jednego operatora bo poważnie u niego MMSy nie są wspierane.
Też mam problem z MMS na uleFone Armor 27T pro 5G.
Ciekawe czy na tym chinolu działa VoLTE, VoWiFi? Ciekawe czy u zielonego operatora by ci to działało?
Może w tamtej sieci działa bo ma poprawny APN od razu włączony, ale niestety screenami się nie pochwaliłeś. W kolejnych wpisach pokazałeś że jesteś takim typem że do ciebie to musisz mieć szacunek, z racji ageizmu, ale ty lubisz walić ad personam.
- « Poprzedni
- Następny »