Konfiguracja MMS

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2180
  • 7095
  • 71

Konfiguracja MMS

@Adam5824 dziękuję za informację. Aby sprawa była jasna bardzo proszę o wrzucenie screenów z ustawieniami MMS. Z góry dzięki.

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 9
  • 0

Konfiguracja MMS

Witam, dla mnie to trochę trudne. Byłem  i jestem miłośnikiem BlackBerry. Smartfon kupiłem z "przymusu" (presja wnuka).😀. Najlepiej skontaktuj się jutro panem Marcinem w salonie. On najlepiej Ci wyjaśni.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Konfiguracja MMS

Też mam problem z MMS na uleFone Armor 27T pro 5G.

Próbowałem już wszystkich konfiguracji. Serwis uleFone twierdzi, że wszystko powinno być OK. Orange po złożonej reklamacji, również nic nie pomógł, zamknął zlecenie, stwierdził, że powinno działać, że wina telefonu.

Czy jedyne rozwiązanie problemu to zmiana operatora? Ktoś próbował z kartą T-Mobile, np.? 

Dodam, że na karcie T- Mobile włożonej w sim2, mms'y działają od razu, w obie strony zdjęcia przechodzą.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Konfiguracja MMS

Orange nie znalazł problemu. Przeniosłem numer do innej sieci.

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 2
  • 0

Konfiguracja MMS

Witam, mam ten sam telefon i walczę już dwa tygodnie, ręce opadają bo u nas w salonie nie potrafią nic ogarnąć , biuro obsługi rozkłada ręce . Mógłby Pan wrzucić screeny z ustawień tych MMS ? Wszystkie ustawienia z internetu wpisywałem kilkanaście razy i nic to nie dało ... Z góry dziękuję 

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 9
  • 0

Konfiguracja MMS

Witam, jak już wcześniej pisałem w tej dyskusji ja nie wiem jak zrobić te screeny i wstawić je do tej dyskusji. Nie ten wiek. Proponuję kontakt do kierownika salonu Orange w Kielcach przy ulicy Sienkiewicza 46 (pan Marcin).

Pozdrawiam

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9126
  • 37059
  • 313

Konfiguracja MMS

@Kapkunapisał(-a)

Witam, mam ten sam telefon i walczę już dwa tygodnie, ręce opadają bo u nas w salonie nie potrafią nic ogarnąć , biuro obsługi rozkłada ręce . Mógłby Pan wrzucić screeny z ustawień tych MMS ? Wszystkie ustawienia z internetu wpisywałem kilkanaście razy i nic to nie dało ... Z góry dziękuję 

To skoro już wszystkie ustawienia z internetu wpisałeś do tego nieszczęsnego telefonu, a nawet zadałeś sobie tyle trudu żeby tu posta napisać z wołaniem o pomoc, to co ciebie dla odmiany powstrzymuje przed wklejeniem obecnych ustawień sieciowych telefonu? Wiek czy inna przypadłość? Zdajesz sobie sprawę, że na pytanie "wszystkiego już próbowałem, co mam zmienić" nie istnieje (z definicji) odpowiedź?

PS. Zasłanianie się wiekiem ogólne uważam za bardzo słabe, bo jeśli potrafisz kolego napisać tu posta to na 100% jesteś w stanie ogarnąć także zrzut ekranu i załączenie do tegoż posta tegoż zrzutu. Poza tym prawie na pewno jesteśta wszyscy młodsi ode mnie więc takie uwagi tylko mnie irytują. Oczywiście to tak tylko FYI.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Konfiguracja MMS

Same bezsensowne odpowiedzi...

Ja zmieniłem sieć i MMS działają. Orange jest bezsilne, tak samo jak to forum.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3369
  • 14804
  • 82

Konfiguracja MMS

Nawet chciałem zerknąć na te MMSy bo pamiętam, że kiedyś mi nie działały, ale wszyscy na liście kontaktów zaparkowali w XXI wieku i używają RCS:) 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Konfiguracja MMS

Ano właśnie, RCS działa, ale jednak nie wszyscy używają. Ja to bym się obył bez tego, ale mam klientów, z którymi muszę wymieniać zdjęcia i nie wszyscy mają RCS czy inne komunikatory.

Fakt, jest 21 wiek i dziwne, że zwykłe MMS nie chcą działać...