Nie można wyświetlić tego widżeta.

Kiedy dostepny Galaxy Note 8

ROZWIĄZANE

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 4
  • 1
  • 1

Witam serdecznie czy moze powiedziec mi ktos kiedy bedzie dostepny Samsung Galaxy NOTE 8 czekam na ten telefonu juz miesiac czasu i chcial bym przedłużyć umowe wraz z tym telefonem lecz z tego co wiem nie ma go w salonach nie ma go na stronie orange jak i w sprzedaży telefonicznej wiec nie ma go w calej polsce jesli ktos cos wie prosze o jakies informacje. w innych sieciach jest dostepny i zaczynam sie zastanawiac czy nie zmienic operatora.

Serdecznie pozdrawiam

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

• 4
  • 1
  • 1

wczoraj zamowilem juz Note 8 byl dostepny jak jak mowiles dzieki za pomoc 🙂 polecam zadzwonic na *400 tam wiecej konkretnych informacji i jest dostepny bo jak pisalem ja juz zamowilem 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

20 ODPOW. 20
Anonim

Nie dotyczy

@Bocius173Chyba nie doczekasz się tego telefonu zobacz note 8

• 4
  • 1
  • 1

nom sprawdzalem ale to sa stare informacje z sierpnia a temat bym zaczety pare dni temu i z tego co mi wiadomo jeszcze maja sie pojawic za jakis czas tylko nie okreslono kiedy

Anonim

Nie dotyczy

Bocius173 napisał(-a):

nom sprawdzalem ale to sa stare informacje z sierpnia a temat bym zaczety pare dni temu i z tego co mi wiadomo jeszcze maja sie pojawic za jakis czas tylko nie okreslono kiedy

@Bocius173Tylko na tej stronie nie ma tego telefonu https://www.orange.pl/klienci_ind/telefony?_ga=2.61410604.1229870921.1514968818-323246568.1514968818

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Dołączam się do pytania, bo już zastanawiam się nad zmianą operatora. Czas graniczny dla mnie to kiniec miesiąca tzn. stycznia

• 4
  • 1
  • 1

mnie juz denerwuje oczekiwanie z tego co sie dowiedzialem ze konsultanci nie maja informacji kiedy bedzie dostawa i ze na 100% w tym miesiacu nie bedzie mam zamiar jutro zadzwonic i zapytac ponownie wiec jak cos dam znac 

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Nie mają pojęcia, bo nie dostają informacji z centrali i to nie ważne czy konsultanci telefoniczni czy internetowi. Ja sobie wyznaczyłem czas do końca miesiąca, po czym zmienię operatora a dni urządzenie jestem w stanie kupić sobie nawet w jakimś sklepie RTV. W granicy 60 złotych każdy operator ma w ofercie abonament, w którym rozmowy są darmowe na czym mi zależy najbardziej. Osobiście posiadam kilka usług w Orange, ale jak tak to będzie wyglądać powoli zacznę rezygnować z usług tego operatora. Myślę, że do końca miesiąca powinny się pojawić Note 8 w ofercie. Pozdrawiam

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

W dniu wczorajszym widziałem Note 8 dostępnego do sprzedaży przez konsultantów. Spróbuj ponownie zapytać.

Anonim

Nie dotyczy

@WojcieszkoTylko na stronie która podałem niema ?

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Zasoby dostępne na stronie, a u konsultanta mogą się różnić.