Nie można wyświetlić tego widżeta.

Kiedy dostepny Galaxy Note 8

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

@WojcieszkoA jak zamówić przez stronę Orange, czy zawsze trzeba dzwonić na infolinie?

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Przez stronę orange.pl oczywiście można zamawiać. Tylko w chwili obecnej Note 8 tam nie ma. Na infolinii kilka ich też było dostępnych jak patrzyłem.

Anonim

Nie dotyczy

Wojcieszko napisał(-a):

Przez stronę orange.pl oczywiście można zamawiać. Tylko w chwili obecnej Note 8 tam nie ma. Na infolinii kilka ich też było dostępnych jak patrzyłem.

Tylko tak nie powinno, być czegoś nie widzę, to szukam, u konkurencji w ten sposób traci się klienta czy nie uważasz ?

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

W gałąź sprzedaży aż tak bardzo wtajemniczony nie jestem. Jednakże rozumiem, że tak drogich telefonów nie może leżeć na magazynie sporo. Zostaje mi tylko wierzyć, że jest to wszystko odpowiednio wyważone.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38816
  • 1388

Każdy kanał sprzedaży ma inne stany. Wg mnie to sporo osób oczekuje nawet właśnie tego by na infolinii było więcej modeli.
Anonim

Nie dotyczy

@WojcieszkoWszedłem na stronę innego operatora i co widzę tutaj?  czy tutaj

Edit jestem po rozmowie z infolinia Orange i tego telefonu nie ma i nie wiedza kiedy będzie tez nieznany jest koszt na start 

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

https://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary2/2006110/4108513682.pdf - w cenniku jest wymieniony. Ze stacją DEX był tylko w przedsprzedaży.

no8.png

Konsultant w systemie nie widział, bo nie było dostępnego. Dlatego pewnie nie podał ceny, gdyż trzeba by zerknąć w cenniku.

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Sprawdzałem teraz w zasobach dla konsultanta, w ofercie przeznaczonej dla Klienta indywidualnego. W ofercie Orange Love i w Planach Komórkowych jest dostępny Note 8 Dual Sim w kolorze czarnym i złotym. Tych w kolorze czarnym jest sporo.

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Witam,

ja również czekam już miesiąc na przedłużenie umowy z NOTEM 8 w kolorze czarnym tylko na firmę.

Sytuacja jest delikatnie mówiąc dziwna... Salon Krakowski odsyła mnie z kwitkiem za każdym razem kiedy pytam czy już możemy ustalone zmiany na koncie zrobić i przedłużyć umowę w ofercie Orange Love. Nikt nic nie wie kiedy będą i czy będą..

Jak to jest, że dla klienta indywidualnego są z tego co Pan pisze?

Jakie sa perspektywy na ten model przy przedłużeniu umowy na firmę?

Z góry dziękuję za informacje.

Pozdrawiam,

Krzysztof

Anonim

Nie dotyczy

@WAKTu nie otrzymasz odpowiedzi na zadane pytanie pytaj się na czacie