- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostepny Galaxy Note 8
@WojcieszkoA jak zamówić przez stronę Orange, czy zawsze trzeba dzwonić na infolinie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez stronę orange.pl oczywiście można zamawiać. Tylko w chwili obecnej Note 8 tam nie ma. Na infolinii kilka ich też było dostępnych jak patrzyłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wojcieszko napisał(-a):Przez stronę orange.pl oczywiście można zamawiać. Tylko w chwili obecnej Note 8 tam nie ma. Na infolinii kilka ich też było dostępnych jak patrzyłem.
Tylko tak nie powinno, być czegoś nie widzę, to szukam, u konkurencji w ten sposób traci się klienta czy nie uważasz ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W gałąź sprzedaży aż tak bardzo wtajemniczony nie jestem. Jednakże rozumiem, że tak drogich telefonów nie może leżeć na magazynie sporo. Zostaje mi tylko wierzyć, że jest to wszystko odpowiednio wyważone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@WojcieszkoWszedłem na stronę innego operatora i co widzę tutaj? czy tutaj
Edit jestem po rozmowie z infolinia Orange i tego telefonu nie ma i nie wiedza kiedy będzie tez nieznany jest koszt na start
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
https://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary2/2006110/4108513682.pdf - w cenniku jest wymieniony. Ze stacją DEX był tylko w przedsprzedaży.
Konsultant w systemie nie widział, bo nie było dostępnego. Dlatego pewnie nie podał ceny, gdyż trzeba by zerknąć w cenniku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałem teraz w zasobach dla konsultanta, w ofercie przeznaczonej dla Klienta indywidualnego. W ofercie Orange Love i w Planach Komórkowych jest dostępny Note 8 Dual Sim w kolorze czarnym i złotym. Tych w kolorze czarnym jest sporo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
ja również czekam już miesiąc na przedłużenie umowy z NOTEM 8 w kolorze czarnym tylko na firmę.
Sytuacja jest delikatnie mówiąc dziwna... Salon Krakowski odsyła mnie z kwitkiem za każdym razem kiedy pytam czy już możemy ustalone zmiany na koncie zrobić i przedłużyć umowę w ofercie Orange Love. Nikt nic nie wie kiedy będą i czy będą..
Jak to jest, że dla klienta indywidualnego są z tego co Pan pisze?
Jakie sa perspektywy na ten model przy przedłużeniu umowy na firmę?
Z góry dziękuję za informacje.
Pozdrawiam,
Krzysztof
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś