- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, wynikła konieczność wymiany karty SIM na mikro bądź nano. Wyczytalam,ze konieczny jest do tego kod PUK,a jak nie pamiętam gdzie może się mój znajdować, bo numer mam już od bardzo długiego czasu to co zrobić ?? Nir ma szans na wymianę karty tak by był ten sam numer ??
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Szoszi, kod PUK będzie Ci potrzebny jeśli sam chcesz wymienić kartę SIM. Jeśli posiadasz abonament to, Kod PUK możesz uzyskać W Mój Orange – wejdź w sekcję: Zabezpieczenia i kliknij: Uzyskaj Kod PUK. Szczegóły znajdziesz TUTAJ.
Wymianę karty SIM możesz dokonać także w salonie koszt 25,00zł - szczegóły TUTAJ.
Kartę wymienisz bezpłatnie tylko wtedy, kiedy powód wymiany leży po stronie operatora (np. karta SIM przestała działać). W pozostałych przypadkach (kradzież, zgubienie, zablokowanie karty SIM kodem PUK, wymiana karty SIM na inny rodzaj w trakcie trwania umowy) wymiana karty SIM jest płatna. Dotyczy to również starszych kart SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana karty SIM
Jeśli masz dostęp do Nowego Mój Orange to tam znajduje się kod puk na samym dole.Koszt wymiany karty sim w salonie wynosi 25 zł a poprzez starter 15 zł.Pozdrawiam.
Tutaj masz linka do samodzielnej wymiany karty SIM-https://www.youtube.com/watch?v=GdpDmw6HeE4
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Szoszi, kod PUK będzie Ci potrzebny jeśli sam chcesz wymienić kartę SIM. Jeśli posiadasz abonament to, Kod PUK możesz uzyskać W Mój Orange – wejdź w sekcję: Zabezpieczenia i kliknij: Uzyskaj Kod PUK. Szczegóły znajdziesz TUTAJ.
Wymianę karty SIM możesz dokonać także w salonie koszt 25,00zł - szczegóły TUTAJ.
Kartę wymienisz bezpłatnie tylko wtedy, kiedy powód wymiany leży po stronie operatora (np. karta SIM przestała działać). W pozostałych przypadkach (kradzież, zgubienie, zablokowanie karty SIM kodem PUK, wymiana karty SIM na inny rodzaj w trakcie trwania umowy) wymiana karty SIM jest płatna. Dotyczy to również starszych kart SIM.