- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iphone 7+ nie dochodzą smsy
Co do pozostałych Waszych obiekcji to będę powtarzał "do zrozumienia":
- problem z SMSami powoduje sprzęt, a nie operator
- po naszej (operatora) stronie wszystko jest już ok
- przekazaliśmy do producenta sprzętu szczegółowe informacje o problemie
Lub obrazowo: w tym temacie my jesteśmy producentem paliwa, a Wam czasami nie działa rozrusznik w samochodzie. Sprawdziliśmy bardziej niż dokładnie - paliwo jest ok, to nie ono jest przyczyną problemów. Dodatkowo przekazaliśmy do producenta samochodu bardzo szczegółowe informacje o błędnym działaniu rozrusznika, a mimo to Wy wracacie z zażaleniami "na rozrusznik" do nas. Dlaczego? Nie wydaje Wam się, że rozsądniej byłoby pogadać z producentem? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange jak zwykle zwali winę na Apple, normalne.
Od 2 dnich problem nie dotyczy już wśród moich znajomych tylko iPhona 7 (mój telefon), ale także iPhone 5S koleżanki, LG G5 kuzyna itp.
Czekam na odpowiedź od Apple jakie "cudowne" wytyczne przekazało (o ile to prawda) Orange......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja z moim problemem w iPhone 7 borykam się od 25 grudnia 2016
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Być może, bo niektórzy już wcześniej niż ja mieli problemy z smsami w iPhone 7, zgadza się.
Jednych ten problem dotknął szybciej, drugich później, pewnie w zależności od tego w jakich miejscach Polski mieszkamy. Ja mam iPhona 7 od 8 grudnia, problem dotknął mnie 25 grudnia i praktycznie dotyczy mnie to dalszym ciągu. O ustawieniu tramsmisji danych na 4G mogę sobie pomarzyć (ustawie, ale ustawienie = się temu, że za chwilę smsy do mnie nie będą przychodziły). Więc z dwojga złego, mam ustawione na 2G...Ale nie jest to rozwiązanie "na stałe".
Ale w ostatnich dniach problem smsów w Orange zaczął dotykać moich znajomych którzy nie są użytkownikami tylko iOS bo także Android i to też jest zastanawiające.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakiś czas Andy działały u mnie prawidłowo aż do godziny 20 w dniu dzisiejszym...
Teraz już nawet 2G nie działa, nie otrzymuje tylko SMS od Orange...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drogie Orange @Artur właśnie dzwoniłem do Apple. Ich stanowisko jakie usłyszałem od Apple gdy rozmawiałem ze wsparciem to powiedziano mi że u inżynierów z którymi te osoby mają kontakt nie ma żadnej informacji że Orange i Apple współpracują nad rozwiązaniem problemu. Czy możecie to wyjaśnic? I znowu usłyszałem że to wina Operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dajcie proszę znać czy od dzisiaj przychodzą już do Was normalnie SMSy? Jest ok? Mamy tak zostawić czy może SMSy dalej nie dochodzą?