- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Huawei P9 Lite w sieci Orange posiada blokadę simlock?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mihau66, mam już potwierdzenie - ten model jest w naszej sieci oferowany bez blokady simlock. Polecamy i jeśli się zdecydujesz to mam nadzieję, że i tak będziesz go używać w Orange 🙂
Pozdrawiam, a jeśli ten post Ci pomógł to nie zapomnij kliknąć "Zaakceptuj jako rozwiązanie" 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Huawei P9 Lite
Na stronie z telefonami bez umowy można kupić bez sim-locka: https://www.orange.pl/telefonybezumowy/Huawei/Huawei-P9-Lite-Dual-Sim/Bialy
ale czy podczas zakupu oferty w salonie też nie ma to nie jestem pewny - sprawdzę to i jeśli nikt mnie nie ubiegnie to jutro dam znać tutaj 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mihau66, mam już potwierdzenie - ten model jest w naszej sieci oferowany bez blokady simlock. Polecamy i jeśli się zdecydujesz to mam nadzieję, że i tak będziesz go używać w Orange 🙂
Pozdrawiam, a jeśli ten post Ci pomógł to nie zapomnij kliknąć "Zaakceptuj jako rozwiązanie" 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Huawei P9 Lite
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Huawei P9 Lite
W necie jest wiele dyskusji np. tu. Czy u wujka google można znaleźć. Nie mam tego telefonu.
Poza tym gdyby Orange przestało zakładać simlocki, byłoby jakieś ogłoszenie, a jakoś nie ma.
Jedyne telefony z Orange, które nie mają simlocków to Lumie, bo tam technicznie nie da się założyć simlocka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Huawei P9 Lite
Np. od Huawei to: L21 P8, Y560 Y5, Shot X, EVA-L09 P9, VNS-L21 P9 LITE, HUAWEI LUNA-L21 Y3 II DS, Y5 II CUN-L21, B315 L09 P8 SWAP
Od Sony: F3111 XPERIA XA, F5121 XPERIA X, E6853, E5603 XPERIA M5, E6633 XPERIA Z5
od innych producentów jeszcze więcej.
No ale wiemy, że najlepiej dla użytkowników byłoby, aby Simlocki w ogóle nie były zakładane. Cierpliwości, może niedługo będziemy mogli coś ogłosić 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Huawei P9 Lite
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj