- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Huawei P9 Lite - filtry/grafiki przedniego aparatu
Witam, gdy miałam włączony przedni aparat, przypadkiem (nie wiem jak) włączył się filtr/grafika w postaci ruchomych baniek mydlanych. Na ekranie były też widoczne inne filtry do wyboru. Jak to włączyć ponownie? Znalazłam tylko grafiki "znak wodny", ale to nie to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kasia2203 myślę, że to czy przedni czy głowny aparat ma mniejsze znaczenie... o filtrach trzeba poczytać w instrukcji. Jak znajdę, przejrzę, to dopiszę.
może tyle wystarczy, u góry ekranu, po środku jest przycisk do sterowania filtrami. Instrukcję znalazłem pod adresem serwisu huawei
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62Ten przycisk "oferuje" tylko kilka wersji kolorystycznych zdjęcia (coś jak instagram), ale nie ma tam żadnych grafik. Sprawdziłam już wszystko co możliwe i nigdzie tego nie znalazłam 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kasia2203 przejrzałaś instrukcję? skoro się coś włączyło, to i wyłączyć się da... zajrzałem jeszcze raz do instrukcji, jest tam coś o poprawianiu selfie itp.
Update. Z tego co widzę większość dodatkowych ustawień aparatu uzyskuje się po wybraniu okna aparatu i przesunięciu palcem w prawo po ekranie - co jak rozumiem jest otwarciem menu ustawień...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 Ja nie chcę tego wyłączyć, tylko włączyć ponownie, bo jak były te bańki na ekranie, to coś nacisnęłam i znikneły. Przejrzałam instrukcję i niestety nie znalazłam 😕 Gdyby nie to, że siedziała ze mną siostra i też te ruchome bańki na ekranie widziała, to chyba już bym pomyślała, że mi się przywidziało 😄 😄 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kasia2203 napisał(-a):@Misiek62 Ja nie chcę tego wyłączyć, tylko włączyć ponownie, bo jak były te bańki na ekranie, to coś nacisnęłam i znikneły. Przejrzałam instrukcję i niestety nie znalazłam 😕 Gdyby nie to, że siedziała ze mną siostra i też te ruchome bańki na ekranie widziała, to chyba już bym pomyślała, że mi się przywidziało 😄 😄 😄
OK, rozumiem Cię @Kasia2203, ale nie bardzo mam czas na dokładne przeglądanie instrukcji. A może masz jeszcze w telefonie jakąś aplikację do dodawania efektów do zdjęć, ja w swoim Sony mam "rzeczywistość rozszerzoną", przejrzyj dostępne w Twoim telefonie aplikacje, może coś Ci się skojarzy że służy właśnie do tego - dodawanie różnych efektów do zdjęć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj