- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
Od kilku dni mam problem z telefonem Xiaomi. Rano nie mogę wykonywać połączeń telefonicznych i nikt się nie może do mnie dodzwonić. Przy próbie wykonania połączenia jest głucho. W druga stronę też. Pomaga tylko ponowne uruchomienie telefonu. I teraz czy jedynym rozwiązaniem jest przywrócenie ustawień fabrycznych, czy może coś innego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@Profundis jezeli taka sytuacja powtarza sie codziennie to hard reset telefonu moze byc potrzebny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@Profundis Czy ostatnio robiłeś jakiś upgrade softu? Zawsze warto sprawdzić..w Ustawieniach ->Aktualizacji aplikacji systemowych i ->Stan bezpieczeństwa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@agat13no właśnie nie robiłem, aktualizację mam na 1 sierpnia. Rano tylko czyszczę pamięć, zgodnie z "zaleceniami" z telefonu.
@byczyn_86twardy restart to ostateczność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@Profundis reset do fabrycznych jednak zalecę, to zachowanie telefonu jest dziwne, sygnał LTE masz dobry, tak z ciekawości dopytam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@Anonim sygnał mam bardzo dobry. Btsa mam w prostej linii około kilometra, niczym nie przesłonięty. Internet działa. SMS działa. Tylko połączenia się zwieszają 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@ProfundisJeśli to dzieje się tylko w rejo0nie działania tego BTS-a to koniecznie zgłoś to na infolinii/czacie.
Spróbuj podpytać czy tylko Ty masz takie objawy na tym nadajniku i koniecznie sprawdź kartę w innym telefonie, aby wyeliminować telefon lub kartę jako uszkodzone. Tylko testy pomogą coś ustalić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@agat13No właśnie, w tym chyba problem. Wczoraj korzystałem rano z jednego BTSa, dziś restartowałem telefonu w całkowicie innym miejscu. Karta sim nówka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzanie.
Wyszukaj aplikację "Dialer" lub "Telefon" (różnie się nazywa, w zależności od MIUI - Polska lub globalnego). Wyczyść wszystkie dane (na dole karty aplikacji). restart telefonu. Spróbuj czy zadziała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głuchy telefon
@Profundisnapisał(-a)@agat13No właśnie, w tym chyba problem. Wczoraj korzystałem rano z jednego BTSa, dziś restartowałem telefonu w całkowicie innym miejscu. Karta sim nówka.
Jeśli na jakimś BTS masz te problemy, to zgłoszenie zrobić poprzez czat czy telefon, sprawdzą nadajnik 😉