- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Panowie mam Androida 7.0 najnowsza wersja i nie mam dalej wifi calling na moim s7 Edge:(
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RychuPeja, podpytam jutro kolegów zajmujących się u nas oprogramowaniem i dam znać. Może warto też podpytać w społeczności Samsunga? https://eu.community.samsung.com/t5/pl/ct-p/pl
update:
Podpytałem, @RychuPeja i wygląda to tak:
Jeśli masz Androida 7.0 i oprogramowanie Orange to wchodzisz w Ustawienia > Połączenia > WiFi Calling. Jeśli masz oprogramowanie producenta (xeo) to w domyślnej aplikacji do wykonywania połączeń wybierasz opcje (trzy kropki w prawym górnym rogu) i znajdziesz tu WiFi Calling.
Nie ma innej opcji. Jeśli używasz Andka 7.0 i nie znajdujesz WiFi Calling to prawdopodobnie masz wgraną wersję oprogramowania, której nie mieliśmy w rękach. Pokaż proszę co masz w Ustawienia > Informacje o telefonie > Oprogramowanie dostawcy usług
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoLTE i WiFi Calling na Samsungu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Soft producenta. tam gdzie koledzy sprawdzali nie ma, wyszukuje też w ustawieniach za pomocą szukajki i też nic z połączeniami przez wifi nie znajduje ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomoże ktoś? Macie jakiś pomysł.
Aha i jeszcze jedno na S6 EDGE XEO też nie ma, ale tutaj musi być chyba brandowany soft.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@RychuPeja, podpytam jutro kolegów zajmujących się u nas oprogramowaniem i dam znać. Może warto też podpytać w społeczności Samsunga? https://eu.community.samsung.com/t5/pl/ct-p/pl
update:
Podpytałem, @RychuPeja i wygląda to tak:
Jeśli masz Androida 7.0 i oprogramowanie Orange to wchodzisz w Ustawienia > Połączenia > WiFi Calling. Jeśli masz oprogramowanie producenta (xeo) to w domyślnej aplikacji do wykonywania połączeń wybierasz opcje (trzy kropki w prawym górnym rogu) i znajdziesz tu WiFi Calling.
Nie ma innej opcji. Jeśli używasz Andka 7.0 i nie znajdujesz WiFi Calling to prawdopodobnie masz wgraną wersję oprogramowania, której nie mieliśmy w rękach. Pokaż proszę co masz w Ustawienia > Informacje o telefonie > Oprogramowanie dostawcy usług
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak WiFi Calling na Samsungu Galaxy S7 Edge - Android 7.0
@RychuPeja Czy odpowiedź Artura rozwiązał problem? Jeśli tak nie omieszkaj oznaczyć jej jak rozwiązanie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak kontaktowałem sie z samsungiem w tej sprawie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wersji oprogramowania jest mnóstwo i nie możemy sobie pozwolić na testowanie wszystkich, dlatego wdrażamy na dwóch zdecydowanie najpopularniejszych wśród użytkowników: XEO ("czyste" oprogramowanie producenta) oraz soft z brandem Orange PL.
Jeśli masz inną wersję softu to wydanie nowej "dużej" wersji Androida tego nie zmieni i nie będziesz mógł korzystać z WiFi Calling, więc polecam wgranie już teraz wspieranego oprogramowania.
Jeśli czujesz się mocny w softwarze to bez wychodzenia z domu możesz wgrać XEO. Zdaje się, że nie traci się gwarancji, ale ręki sobie uciąć nie dam, bo to pytanie do Samsunga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szkoda bo aplikacje zainstalowalem na sile tylko no nie puszcza mnie dalej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka