- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Instalacja telefonu stacjonarnego
Witajcie,
Czekałem dzisiaj na monterów, którzy mieli zamontować telefon stacjonarny w domku na wsi. Specjalnie pojechałem tam i czekałem 5 godzin, mimo że wyznaczony został dwugodzinny okres na przyjazd techników i montaż. Nie przyjechali. Tylko kurier wydzwaniał, że wiezie umowę do podpisania. Żeby dostarczyć umowę to firma dopilnowała ale żeby technicy przyjechali albo chociaż zadzwonili że nie przyjadą - to nie. Umowy nie podpisałem. Sami zadzwonią z nowym terminem montażu? Szczerze wątpię. 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 pewnie @piotrmarian sam zdecydował że nie podpisze umowy, teraz poczeka, trochę pochopne działanie, bo jakby podpisał umowę, to technicy szybko by się zjawili.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Według ustaleń (zamówienie ustalałem telefonicznie) montaż miał sie odbyć w tym dniu i technicy mieli mieć umowę. Jadąc na miejsce zadzwonił kurier, że ma umowę. Byłem zdziwiony bo umowę mieli mieć technicy. Nie chciałem podpisywac umowy żeby nie rozpoczęli naliczać abonamentu zanim telefon nie będzie działać. Obawiałem się czy technicy kiedykolwiek przyjadą a umowa byłaby podpisana na pusto.
Poza tym kiedy sami się dodzwoniliśmy z pytaniem o techników, przy trzeciej rozmowie z kolei osoba z drugiej strony powiedziała,że wystąpił jakiś problem i technicy raczej nie dojadą. Sami nie mogli zadzwonić?
Miałem gonić kuriera kiedy technicy mnie olali?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrmarian Technik ZAWSZE ma obowiązek kontaktu z klientem przez "infolinię". ZAWSZE. Jest to weryfikowane bardzo dokładnie. Może gdzieś wkradł się błąd, albo nie odebrałeś telefonu ? Przed rozmową jest zapowiedź "Za chwilę połączymy Cię z technikiem. Rozmowa jest nagrywana..."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś