- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
moja miejscowość, a w zasadzie gimina brała udział w projekcie unia światłowodowa (uniaswiatlowodowa.pl/jeleniogorski/zgorzelec/instalacje - miejscowość Łagów). Jak widać na stronie zostało podłączonych kilka budynków ale oczywiście nie mój. Za kilka miesięcy kończy mi się umowa z radiówką i chciałbym się dowiedzieć czy do mnie zostanie również podłączony światłowód. Jakiś czas temu wysyłałem pocztą ten formularz o chęci przyłączenia. bez odpowiedzi.
Czy macie może jakiś kontakt do kogoś żywego (nie BOTa) albo jakiś adres mailowy, gdzie można uzyskać odpowiedź czy w najbliższym czasie planują inwestycję ?
dzięki,
miłosz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@milosz4 POPC – pytania i odpowiedzi - Nasz Orange tu masz podpowiedź. Kontaktu bezpośredniego nie ma. Możesz wysłać maila do Zespołu CPPC o dołączenie adresu zamiast adresów, które nie skorzystają, lub kolejno do Skierniewic na dres Orange do korespondencji
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
o dorejonizowanie w ramach projektu POPC jako beneficjenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@milosz4 POPC – pytania i odpowiedzi - Nasz Orange tu masz podpowiedź. Kontaktu bezpośredniego nie ma. Możesz wysłać maila do Zespołu CPPC o dołączenie adresu zamiast adresów, które nie skorzystają, lub kolejno do Skierniewic na dres Orange do korespondencji
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
o dorejonizowanie w ramach projektu POPC jako beneficjenta.