- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć nadajników
Byłem zdziwiony, że na trasie kolejowej CMK ze Śląska do stolicy, dwukrotnie straciłem zasięg w trakcie próby połączenia telefonicznego. Czyżby w lesie ktoś zniszczył "antenkę" Gustlika zatkniętą na Rudym 102? Nie zdziwiłbym się na bezkresach Puszczy Białowieskiej. W pracy to by żartowano żeby lepiej posmarować musztardą "antenkę" na berecie 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć nadajników
@Piotrekk85 ze Śląska do Warszawy to pewnie @Anonim towarowym z węglem jechał 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć nadajników
Temat rzeka, zasięg w różnej maści "pociągów/wagonów" jest wydaje mi się każdemu znany 🙂 trzymajmy się wątku głównego 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć nadajników
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć nadajników
@Anonim , dawniej cmką żeśmy z Łaz wspomagali tamtejszych maszynistów, ale to było kiedyś. Teraz pendolino i troszkę lasu, więc trzeba smarować wierzchołki drzew.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć nadajników
Nie było wifi? Pewnie źle trafiłeś 😉
Na bezprzewodowy internet w flagowych pociągach PKP Intercity ED250 zwanych Pendolino pasażerowie musieli poczekać kilka lat. W grudniu 2018 roku z wielką pompą ogłoszono uruchomienie usługi w dwóch składach z 20 posiadanych p... Pasażerowie się ucieszyli, bo instalacja WiFi w pendolino umożliwiłaby w miarę normalne korzystanie z sieci w tych pociągach – niestety, ich konstrukcja staje na przeszkodzie falom radiowym, sprawiając że zasięg sieci komórkowych wewnątrz jest nie najlepszy.
Tutaj całość: https://www.rp.pl/Koleje/190209944-WiFi-w-Pendolino-jak-loteria-PKP-IC-nie-podaje-z-wyprzedzeniem-na...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sieć nadajników
@bluesmanniak , chciałem gadać na tradycyjnym tel. komórkowym i po pierwszym zerwaniu, zacząłem przypatrywać się poziomowi zasięgu Orange. No cóż, byliśmy w lesie z siecią #1 A na smartfonie króciutko zerkałem na nowinki w NO i wyłączałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2