- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z uruchomieniem usługi WiFi calling na iPhone XS MAX na nowym numerze na kartę
Post wydzielony z tematu "Problem z uruchomieniem usługi WiFi calling na iPhone 7 plus" - moderator Wojciech.
Witam serdecznie , wczoraj kupiłem starter Orange Free doładowałem konto i chciałem uruchomić usługę WiFi Calling na Iphonie XS MAX , lecz niestety uruchomienie nie powiodło się "Aby pozwolić na rozmowy przez WiFi na tym koncie, skontaktuj się z Orange". Proszę o pomoc bo z tego co wiem WiFi Calling działa w ofercie na kartę.Ogólnie przeszedłem z sieci PLAY , na której nie narzekałem na zasięg ,aktualnie w Orange odnoszę wrażenie ,że zasięg jest gorszy na telefonie pokazuje mi 2 kreski nieraz jedną,nieraz pokazuje mi 3G. W sieci PLAY w moim miejscu zamieszkania nigdy mi nie pokazywało 3G , a dodam że mieszkam w mieście. Proszę o pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z uruchomieniem usługi WiFi calling na iPhone XS MAX na nowym numerze na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kupiłem starter w salonie Orange ,a WiFi calling nie chce mi działać. Wyskakuje komunikat "Aby pozwolić na rozmowy przez WiFi na tym koncie, skontaktuj się z Orange".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok napisałem poprzez czat , usługa już działa .Konsultant napisał ,że usługo była źle aktywowana.