- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powolne popc
Dlaczego inwestycje popc są tak mocno opóźnione? Popc 2 miał byc do 2020 roku a popc 3 2021. Nexera ma tylko 18% adresów podłączonych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powolne popc
Już był wątek na ten temat. Dużo spóźnienia jest ze względu na epidemię i mniejsze moce przerobowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powolne popc
co to znaczy mniejsze moce przerobowe? Też nie rozumiem dlaczego nexera podłącza gminy a niektore małe wioski nie są w planach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powolne popc
Projekt dla Obszaru Warszawskiego Wschodniego i Warszawy, obejmujący moje nieszczęsne osiedle (a faktycznie tylko nie moją część), ma datę zakończenia 31.07.2020 (wg. infornacji z https://www.orange.pl/view/popc). Wczoraj jeszcze się uwijali przy szafkach, dzisiaj już nikogo nie widziałem. Tak jakby skończyli. Dostali przyspieszenia!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powolne popc
Cześć. Ja od wczoraj powinienem mieć w domu FTTH. Dostałem maila zwrotnego z przesunięciem terminu zakończenia mojej inwestycji na styczeń 2021 i notkę, że wykonawca złożył wniosek o kolejne przesunięcie terminu oddania o 3 miesiące w związku z trudnościami wykonawczymi. Otrzymał zgodę zapewne z powodu epidemii i jej skutków. Może i w Twoim przypadku jest to samo. Wyślij formularz zgłoszeniowy z ponownym zapytaniem o termin oddania POPC. Ja odpowiedź otrzymałem po kilku dniach