- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2.
o ile nie lata w niektórych przypadkach...
jeszcze trochę a będzie dekada jak walczę o włókno na moim osiedlu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2.
Myślę że adresy które nie załapały się na POPC (2014-2020), przejdą na kolejny etap tego programu (2020-2025), więc niektórzy poczekają jeszcze parę lat
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2.
Najgorszy w tym wszystkim jest brak informacji, a właściwie dezinformacja. W sprawie mojego "światełka" zasięgałem info w kilku różnych miejscach i każde podaje inna odpowiedź w sprawie terminu, a nawet tego, czy w ogóle się doczekam...najgorsza ostatnio otrzymaną odpowiedzią jest taka, która mówi, że moja ulica nie ma podbudowy teletechnicznej, więc wcale nie mam na co liczyć. Z poziomu biurka tak może to wyglądać, ale przecież ja mam Neo na kablu miedzianym, wykonane zgodnie ze sztuką i legalnie (choć nie bez kombinowania). Oznajmiam tedy "wszem i wobec", że jak tylko gdziekolwiek w "technicznym" pobliżu pojawią się OPP, dołożę wszelkich starań, aby i do mnie dotarło wreszcie "światło FTTH". Zaparłem się i tyle...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2.
na moim osiedlu od lat nie widać żadnych ruchów mimo iż projekt miał się zakończyć w tym roku więc dla mnie jest to utopijne marzenie ściętej głowy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2.
U mnie na UKE pokazuje datę zakończenia na koniec przyszłego roku, a dostałem info od ISP że po wakacjach będę mógł się przełączyć. Ale jeszcze nic nie działają.