- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC
@Kuba1705napisał(-a)@byczyn_86 sprawdziłem jeszcze adresy znajdujące się ulice dalej, zaznaczone na wyszukiwarce uke. Jest tam zapisane, że termin oddania to 30.09.2020
Tak. To pierwotny termin. Moze jednak z racji Covida sie przeciagnac
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC
Ta mapka regionu POPC
widze straszne roznice w tym co ma UKE w bazie realizacji jako punkty POPC a tym co jest na listach CPPC?
Np. wedlug tabeli opublikowanej przez CPPC podlaczy operator punkty na ulicy Lipowej w szczerym polu (Lipowa 2, Lipowa 3, miejscowosc Gogolewo, 73-121 Marianowo) - tam w ogole nikt nie zglaszal zainteresowania.
Co jest bardziej miarodajne ? Mapka UKE czy tabela POPC ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC
W Twoim wypadku nie wiem. W przypadku Twojej miejscowości jest duży bałagan (już chyba pisałem Ci nie raz). Wydaje mi się, że bez interwencji politycznej się nie obędzie.
Wg geoportalu to 1 i 3 jest jasna, pod posesją nr 2 jest jakiś budynek gospodarczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC
pisales, pisales.
nie wiem czy widziales tego pdfa co podlinkowalem. W mioejscowosci Dalewo nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie VDSL - wobec powyzszego w praktyce te wszystkie czarne plamy do 30Mbit to fantazja i fikcja.
napisalem do CPPC i UKE i nie dostalem odpowiedzi. Napisalem do UKE o korekte map i tez nic. Co robic?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC
Kalendarzowych tak. Wyslalem pismo do UKE i nie mam zadnej zwrotki z numerem sprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC
w kwestiii VDSL - otworzylem plik a tam sa adresy ze Szczecina w tym ulica Wyszynskiego w Szczecinie...
Wyszynskiego w Szczecinie to jest niczym Aleje Jerozolimskie w Warszawie czy Aleja Krakowska w Lublinie czy Piotrkowska w Lodzi...
Nie rozumiem logiki wyboru, tam jest kilku dostawcow lokalnych w tym swiatlo, czy to nie sa jakies archiwalne bledy wpisane w system 15 lat temu?
Skoro Orange w ramach POPC buduje przylacza w Mysichsutkach Malych to chyba takowe wpisy w tabeli ze VDSL bedzie w Szczecinie to chyba jakas utopia...
Rownie dobrze mozna w tabele wpisac adres Orange w Skierniewicach ze tam jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo wykonania przylacza.
Czy @Piotrekk85 jesteś pewny logiki tychże wpisów?