- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Jestem z Piły i niedawno zamówiłem usługę orange światłowód. Interesuje mnie czy ktoś z użytkowników portalu miał już styczność z tą usługą w Pile? Jeśli tak, to jaka jest jakość tej usługi? Wiem że korzystają z dzierżawionego światłowodu od lokalnego dostawcy asta-net. Ciekawią mnie pingi do serwerów Polskich i zagranicznych, oraz trasy pakietów. Czy jeśli światłowód jest dzierżawiony od lokalnego dostawcy internetu, to czy będzie miało to wpływ na trasy pakietów, czy niestety nadal orange leci przez Frankfurt?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety będzie leciało przez zagranicę. Opinie w danym mieście są bez sensu, bo w obrębie jednego miasta u jednego może działać dobrze, a u kogoś innego już nie, najlepiej zapytać w Twojej okolicy sąsiadów którzy mają Orange na linii Asty, wtedy będziesz miał jakiś obraz jak to działa, bo zapewne będziesz podpięty pod tą samą linie co sąsiad obok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety będzie leciało przez zagranicę. Opinie w danym mieście są bez sensu, bo w obrębie jednego miasta u jednego może działać dobrze, a u kogoś innego już nie, najlepiej zapytać w Twojej okolicy sąsiadów którzy mają Orange na linii Asty, wtedy będziesz miał jakiś obraz jak to działa, bo zapewne będziesz podpięty pod tą samą linie co sąsiad obok.