- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3 lata temu na mojej ulicy zainstalowano światłowód INWESTYCJE ŚWIATŁOWODOWE, a teraz montują drugą linię światłowodowe POLSKI ŚWIATŁOWÓD OTWARTY. Nie rozumiem, po co to robią, czy ktoś też tak ma? Czy ktoś może mi to wyjaśnić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bytom2009 takiej decyzji biznesowej niestety nikt nie wyjaśni logicznie.
To przecież bez sensu że względu na popyt. No, chyba, że uzupełniają pominięte w pierwszej inwestycji adresy.
Czyli pierwsza inwestycja w planach miała dziury adresowe, a druga buduje infrastrukturę pod tym właśnie kątem
Tylko takie wytłumaczenie jest logiczne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 linie światłowodowe
@bytom2009 u mnie w miejscowości są obecni dwie linie światłowodowe. Obie mam podłączone, korzystam z jednej. W razie awarii jest możliwość w przeciągu kilku godzin uruchomienie drugiej linii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie rozumiem po co robią drugą linię światłowodu
ketrasaartur Jak podłączone. do domu i płacić dwa rachunki?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bytom2009 umowę nam podpisaną na jedną linię światłowodową. Druga była realizowana kilka miesięcy później z projektu i było założenie od razu wprowadzenie do domu, więc koszt 300 zł, czemu nie, niech będzie już przygotowana z gniazdkiem w domu.
Jeśli jest dwóch operatorów, to nie widzę żadnego problemu, aby klient miał wybór. Do tego dochodzi jeszcze internet mobilny Orange w paśmie C, więc zabezpieczenie jest 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ketrasaArtur no dobra u mnie na 1 linii światłowód INWESTYCJE ŚWIATŁOWODOWE,Są operatorzy, którzy świadczą usługi, tacy jak Orange, Play, T-Mobile, Vectra, Netia i Inea. Czy na drugiej linii będą inni operatorzy, czy ci sami?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 linie światłowodowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bytom2009 w blokach masz i po 5 operatorów i nikt tym się nie przejmuje no może poza wspólnotą lub zarządcą bo ileż to razy można montować korytka na ścianie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Arti_Kn_Pl Orange, Play, T-Mobile, Vectra, Netia i Inea to jedno i to samo. Co na kablu INWESTYCJE ŚWIATŁOWODOWE i cena też taka sama
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Decyzje biznesowe operatorów telekomunikacyjnych nie są po to żebyśmy my, klienci je rozumieli, więc chyba nie ma powodu do niepokoju z powodu Twojego (skądinąd zrozumiałego) dyskomfortu poznawczego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bytom2009 takiej decyzji biznesowej niestety nikt nie wyjaśni logicznie.
To przecież bez sensu że względu na popyt. No, chyba, że uzupełniają pominięte w pierwszej inwestycji adresy.
Czyli pierwsza inwestycja w planach miała dziury adresowe, a druga buduje infrastrukturę pod tym właśnie kątem
Tylko takie wytłumaczenie jest logiczne
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »