- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, piszę w sprawie montażu swiatłowodu w domu jednorodzinnym a mianowicie dziś dostałem SMS od Orange z linkiem w którym jest podany termin instalacji usługi:
Termin instalacji: 2023-08-22 14:00-17:00
Czy orange dotrzymuje tego terminu czy może sie zmienic?
Z góry dzięki!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@avee wyznaczony termin jest obowiązujący na tą chwilę. Zmienić mogą tylko w dniu instalacji ( chyba, że. nastąpi jakaś przyczyna techniczna dla rejonu) i to z podaniem nowego oraz powodem przełożenia instalacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż swiatłowodu
Może się zmienić. Może się też nie zmienić. Nie ma sposobu żeby odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Możesz sobie przejrzeć forum pod kątem takich zapytań, jakieś statystyki może z tego wyciągniesz. Ale czy to będzie wiarygodne? Wątpię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@avee wyznaczony termin jest obowiązujący na tą chwilę. Zmienić mogą tylko w dniu instalacji ( chyba, że. nastąpi jakaś przyczyna techniczna dla rejonu) i to z podaniem nowego oraz powodem przełożenia instalacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż swiatłowodu
@aveenapisał(-a)dziś dostałem SMS od Orange z linkiem w którym jest podany termin instalacji usługi:
to trzeba się cieszyć, a nie wynajdywać problemy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż swiatłowodu
@aveew moim przypadku instalacja/podłączenie usługi światłowodowej plus telewizji IPTV przez technika Orange odbyło się w tym samym dniu co było podane w SMS od Orange jedynie godzina uległa lekkiej zmianie bo był lekki poślizg z powodu korków na drodze a dzień w którym było podłączenie/instalacji usługi był piątek. Pomimo że był lekki poślizg to cała instalacja przebiegła pomyślnie 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż swiatłowodu
Avee - jak dawno temu podpisywałeś umowę z orange ?
Ile czasu minęło w twoim przypadku od momentu podpisania umowy ,
do momentu otrzymania tego sms-a z terminem montażu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż swiatłowodu
U mnie montaż światłowodu odbył się 5 dni przed terminem. Pani zadzwoniła, że ktoś z okolicy zrezygnował i czy za godzinę mogą podjechać monterzy. Pierwszy raz w tę stronę coś u mnie się wydarzyło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż swiatłowodu
Umowy nowej nie podpisywałem, bedzie z neostardy 1mb zmieniana umowa na swiatłowod
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Montaż swiatłowodu
@aveenapisał(-a)Umowy nowej nie podpisywałem, bedzie z neostardy 1mb zmieniana umowa na swiatłowod
👍
I jak wrażenia? Już działa? Widać różnicę? Warto w to wchodzić? (Ostatnie pytanie retoryczne).
🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1