- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Pabianice ale operator ma gdzieś kolejne inwestycję.
Czeski film.
Szkoda gadać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@Piotrekk85 a szkoda, że nie publikują to by człowiek wiedział na czym stoi 😞
a tak możemy jedynie "gdybać"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Ale niestety, jest to największa tajemnica orange, może w końcu należało by w korporacji zaimplementować zasadę human2human, przecież to by lepiej na PR zadziałało, niż wszelkie akcje reklamowe
doradcy żeby w salonie w końcu pomagali, a nie tylko spychologie potrafią stosować
bo na razie orange przypomina w działaniu polskie urzędy
ja naprawdę nwm, mamy 2020 rok, a odpowiedź jest problemem, jak by to stanowiło jakąś tajemnice wojskową
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Co do doradców to oni nie są doradcami tylko sprzedawcami. W sumie doradzą Tobie jak zostawić im najwięcej pieniędzy by mieli jak najwięcej sprzedanych RGU i jak najelpsze ARPU. Wg trendu który obserwuję to konkurencja zmienia strategię działania a OPL trwa przy swoich standardach...
zastanawia mnie tylko kto lepiej na tym wyjdzie 🙂
@MatixerPL ja np pytając o FTTH wolę usłyszeć "Panie nie zawracaj Pan mandoliny - nie ma co liczyć bo coś tam coś tam" niż "w chwili obecnej nie przewidujemy inwestycji ale cały czas rozbudowujemy sieć"...nie ma to jak zbyć klienta....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Podadzą Wam datę i się z niej nie wywiążą i będziecie mieli do nich pretensje, że się z terminu nie wywiązali, dlatego nie podają żadnych terminów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
lepiej podać termin i potem przeprosić za niedotrzymanie niż tak ludzi zwodzić za nos 😞
no ale może UKE będzie coś więcej wiedzieć...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Mi od 5 lat podawali w salonie wstępne terminy i... ostatecznie w tym roku okazało się że nie było nawet planów. A mogłem wrócić do konkurencji z 960Mb/s za 90zł a nie męczyć się z łaskawym 25-27Mb/s synchro i kaprysami Orange.
W sumie jak podawali terminy (przed przedłużaniem umowy) czy to nie stosowanie podstępu i nie powinienem tego zgłosić do UOKiK?
Zresztą Salon zwala na "kogoś z góry" który te terminy podawał.. Należę do spokojnych osób i nie lubią robić nikomu kłopotu ale.. no moim zdaniem Orange powinno kogoś za to "wynagrodzić" bo bądź co bądź nie świadczy to dobrze o ich salonach i sieci sprzedażowej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś