- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
a mapa zasięgu już prawie od miesiąca bez aktualizacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@Ronnapisał(-a)
No to chwali się...
Czekam na taką karteczkę na naszej klatce schodowej...ehhh, brakuje mi już cierpliwości
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
karteczka jeszcze nie oznacza szybkiego podłączenia, mój kolega ma od pól roku gniazdo w domu i brak możliwości podłączenia (nikt nic nie wie), ja jak już pisałem wcześniej mam rurkę przy domu i też nikt nic nie wie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
U mnie w końcu UPC się uruchomiło ze swoim światłowodem, im zima nie przeszkadza. Atakują, że nawet na następny dzień podłączą tylko zamawiać. Jest to odczuwalne, mniejsze obciążenie interka mobilnego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
U nas kable leżą od czerwca i nie można zamawiać 🙂 Rozmawiałem nawet z osobą odpowiedzialna za mój obszar jak i ekipami. Miało być do końca sierpnia 2018 podłączone. Jest styczeń 2019 i temat leży. Od tamtej pory już nie mam z nimi kontaktu bo już nie pracują w O. Ja już nie mogłem dłużej czekać wiec wziąłem net u konkurencji i nie pilotuje sprawy dalej. Może przez dwa lata się wyrobią bo na tyle mam umowę u konkurencji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@Ron, tak miałem na poprzednim mieszkaniu. Miesiąc od wywieszenia informacji necik i tv śmigało na światełku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Myślę, że będzie szybka akcja, bo jest potrzeba i będzie monopol póki co na bloku. Orange nie zainwestuje w światło i pozostawi temat. Do tego dochodzi moja Spółdzielnia (bardzo rygorystyczna), ponieważ remontują klatki i piony będą robić teraz, dlatego same kable nie zostaną. Wszystkie piony mają robic i ma być na gotowe. Jastrzębie, to kiedyś jedno wielkie potężne TP i szkoda marnować.