Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostępność światłowodu

ROZWIĄZANE
Anonim
Nie dotyczy

Dostępność światłowodu

@Piotrekk85

I te saloniki mają więcej informacji niż infolinia czy główny salon Orange ?

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Dostępność światłowodu

Bywa różnie. Jeśli któryś z punktów jest Ci bliski, to wpadnij tam po drodze. Jeśli masz jechać na drugi koniec miasta, to może nie warto.

Kierus57
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Dostępność światłowodu

Wiadomość zawiera hiperłącze

@AnonimMnie pomogli. Byli bardziej obrotni od innych. Są w temacie, na co dzień sprzedają usługi, mają z tego prowizję. Przeczytaj ten temat:https://nasz.orange.pl/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/Swiatlowod-i-Neostrada/thread-id/4385/page/35  , tam wyjaśniłem , jak po trudach, bez uzyskania pomocy na forum ( poza @Anonim) zakończyłem batalię o światło. Zapewne okoliczności są inne, ale co Ci szkodzi spróbować

Anonim
Nie dotyczy

Dostępność światłowodu

@Kierus57

link nie działa 

Anonim
Nie dotyczy

Dostępność światłowodu

Highlighted
Kierus57
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Dostępność światłowodu

Ascoran
Poziom 5, Obserwator Przestworzy

Dostępność światłowodu

Kiedy można się spodziewać światłowodu w Tarnowie Podgórnym? 

To wstyd żeby w tych czasach internet miał tylko 10mb/s.

Jeśli do końca umowy nie pojawi się w okolicy światłowód to przechodzę do konkurencji bo to jakaś kpina - dodatkowo, dodzwonić się do Was to porażka minimalny czas oczekiwania to 30min, gdzie konkurencja odbiera po max 3 minutach!

s_a_t_a_n
Poziom 23, Odkrywca Przestworzy

Dostępność światłowodu

proponuje przeprowadzic sie do przeźmierowa tam bedziesz mial Emotikon: Mrugający
a tak na serio to sa tacy co by bardzo chetnie chcieli miec te 10Mb/s.
nie wiem gdzie i w jakich porach dzwonisz gdzie czekasz 30min na polaczenie.

tak, konkurencja to mistrzowie odbierania polaczen na bok haha

Kżyho
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

Dostępność światłowodu

No i dobrze pół roku minęło albo i więcej, jak na Os. Kwiatowym kładli światłowody. Lokalizacja dodatkowo dwukrotnie zgłoszona na stronie, że jestem zainteresowany łączem. I co? I absolutnie nic... totalnie nic się nie dzieje. Ile za przeproszeniem można podłączać nową sieć do istniejącej? Bo ja już kilka dobrych serwerowni postawiłem, a Orange nie może kabelków pokrosować :/

Anonim
Nie dotyczy

Dostępność światłowodu

Byłem w jednych z tych punktów na Solskiego 5 , niestety nic nie wiedzą bym miał mieć podłączony światłowód - kobitka raczej nie za bardzo ogarnięta Emotikon: Smutny  dziwi mnie tylko że na czat podali mi że niby ma być w kwietniu a w rzeczywistości nikt nic nie wie ..

Pani czaterka;

Podany adres znajduje się w planach podłączenia sieci światłowodowej. Termin przyłączenia budynku określony jest na Kwiecień 2018 rok. Polecam na bieżąco obserwować stronę: https://www.orange.pl/zamawiam-swiatlowod . Po wpisaniu adresu powinny się pojawić dostępne propozycje.

Pan czater;

•czater
Aktualnie niestety na chwilę obecną brak światłowodu w tej lokalizacji, ale z tego, co widzę, od kwietnia br. będzie możliwość podłączenia usługi.
•czater
Jeżeli jest Pan zainteresowany, mogę z kontaktować się z Panem, jak już będzie taka możliwość.
Ja:
a na pewno ma być ten światłowód?
w kwietniu to jest na 100%?
•czater
Raczej tak, taki mamy podany termin podłączenia światłowodu. Proszę o podanie telefonu kontaktowego?
•czater
Jeżeli podłączenie zostanie wykonane wcześniej, to zadzwonię poinformować. 😌 Jak nie to na początku kwietnia będę się kontaktował.