- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Ale to tylko dla adresów objętych tym programem, a nie że wszędzie wszyscy będą mieć możliwość podłączyć się pod internet o przepustowości 30 Mb/s. Jak telekom wygra dofinansowanie na jakimś obszarze to nie musi podłączyć wszystkich, tylko jakiś tam minimum procentowe gospodarstw nie posiadające internetu o przepustowości przynajmniej 30 Mb/s. Więc data 2020, że każde gospodarstwo będzie mieć przepustowość min 30 Mb/s to sen raczej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@Artur@Mikołaj, chciałam poinformować, że formularz https://oferty.orange.pl/internet/ zgłaszania chęci przyłączenia światłowodu w dalszym ciągu nie działa poprawnie.
Nie wszystkie miasta podstawiają się do formularza co uniemożliwia poprawne wypełnienie ankiety.
2 tygodni(e) temu – ostatnio edytowany 2 tygodni(e) temu
Z tym że w tej ankiecie mogę wszystko wpisać poza miejscowością Łódź , wynajduje war... , zgi... itp ale nie Łódź .
21 wiek Łódź , dokoła światłowód , nawet w domkach , a na mojej ulicy Gliniana brak chociaż do linii światłowodowej mam jakieś 200 metrów .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Czy w Ząbkach (woj. Mazowieckie pow.Wołomin) są planowane jakiekolwiek inwestycje w światłowód, lub nawet zwiększenie prędkości z ADSL do VDSL ???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@ros0makA jaka masz teraz prędkość Internetu ? Możesz zarejestrować ulice i czekać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Teraz mam Neo do 20Mb. Niestety nie zarejestruję mojego adresu z uwagi że nie wchodzi miejscowosć Ząbki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz