Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostępność światłowodu

ROZWIĄZANE
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Dostępność światłowodu

Na stronie www masz aktualną informację.
Jeśli czegoś nie ma, to nie ma.
Zasieg swiatlowodu widac na mapie na zasieg.orange.pl
silvestri1
Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy

Dostępność światłowodu

Witam.Kpina ! W łodzi chyba raczej co mieli wybudować to raczej już wybudowali,tak mnie się wydaje.

Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Dostępność światłowodu

Wiadomość zawiera obraz

@silvestri1, w Łodzi trochę tego Orange Światłowodu jest i będzie przybywać, tak samo jak w innych rejonach Polski. Niestety planowanie i udostępnianie łączy to na tyle złożony temat, że jeszcze nie możemy obiecać terminów i podać konkretnych lokalizacji.

Zrzut ekranu 2016-10-25 o 20.17.22.png

Highlighted
Marek926
Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy

Dostępność światłowodu

Orange ale z was firma,że szkoda pisać.U mnie są już doprowadzone światłowody do budynku i rozprowadzone ale nie podłączone.Wiszą na klatce już od 3 tyg.a panowie siedzą w piwnicy i udają,że robią bo sam widziałem.W taki sposób to do wiosny tego nie zrobicie.Jak chcę się czegoś dowiedzieć to nikt nic nie wie.

Shadowman
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

Dostępność światłowodu

U mnie (ulica w centrum Wrocławia) jak zwykle Orange nic nie zrobił. Wprwadzali VDSL, a u mnie nic, teraz wprowadzali światłowody i u mnie też nic. Dalej są tylko stare, sparciałe kable telefoniczne jeszcze z lat 90-tych, albo jeszcze wcześniejszych. Jedyne co Orange ma do zaoferowania, to jakieś "do 20 Mbit/s" z czego obecnie działa może z 10. I tak od wielu lat nic się tu nie zmienia. :/

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Dostępność światłowodu

Blok czy dom jednorodzinny?
Shadowman

Dostępność światłowodu

Spora kamienica w centrum miasta. Neostradę miałem 5 lat, ale ze względu na to, że wcześniej TP, a potem Orange absolutnie nic tutaj nie modernizował od lat i parametry internetu były słabe, to z niej zrezygnowałem. Niestety, pomimo, że to centrum miasta, to po kablu nic więcej nie ma i byłem zmuszony przesiąść się na internet LTE, bo działa znacznie lepiej jak ta ich Neostrada po tych starych, sparciałych kablach. Obecnie mam LTE z Play, bo oni mieli u mnie najlepszy zasięg i prędkości, ale Play oststnio też coś zaczyna sobie w kulki lecieć, wyłączyli mi najbliższy nadajnik (BTS) i zasięg mocno spadł, bo następny jest około kilometr dalej, ale przez gęsto zabudowane kamienicami osiedle. I tak oto mieszkam w centrum jednego z największych miast w tym kraju, a z internetem jestem dosłownie w d... ciemnej. :/

silvestri1
Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy

Dostępność światłowodu

Niestety u mnie czarna dziura i nią pozostanie.Napisałem do Orange o przeprowadzenie światłowodu i mi odpisano,że nie przewidujecie rozbudowy na tej ulicy Emotikon: Szczęśliwy

Shadowman

Dostępność światłowodu

Witaj w klubie. U mnie jest to samo. Centrum miasta, a infrastruktura Orange dosłownie się sypie z zaniedbania i starości. Na pocztę O2 co chwila mi przysyłają spam żeby sobie kupić internet światłowodowy do 600 Mbit/s. :/

Shadowman

Dostępność światłowodu

Dlaczego mój powyższy post został ocenzurowany i ktoś wyciął jego fragment mówiący, że te durne reklamy strasznie mnie wku.....?