- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doprowadzenie światłowodu
Witam, od pół roku w mojej miejscowości (Adamów pow. łukowski) założono światłowodu niestety z niewiadomego mi powodu założono go wszędzie tylko nie w centrum gdzie jest albo internet max 20mb/s albo LTE i tu moje pytanie czy jest możliwość podłączenia się do sieci, czytałem, że jeżeli punkt jest do 100m to jest szansa by Orange się tym zajęło, jak to wyglada i gdzie się z tym zapytaniem czy jest taka możliwość kierować?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dopytaj o możliwość podłączenia światłowodu w Salon Orange czy Listownie na adres:
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34, 96-100 Skierniewice
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Invigio12 Z tego, co wyczytałem w internetach to ulica Kościelna realizowana jest z projektu unijnego POPC3. Jeśli chcesz zasięgnąć informacji to musisz pisać i zgłaszać popyt na stronach projektu.
Tu masz pełną informację
(1) POPC – pytania i odpowiedzi - Nasz Orange
W przypadku POPC musisz nawiązać kontakt z Zespołem CPPC i zaproponować dorejonizowanie w ramach projektu, bądź ujęcie w kolejnej jego odsłonie ze względu na białą plamę w zasięgu której się znajdujesz.
Oczywiście zawsze warto napisać do Skierniewic zaznaczając chęć założenia usługi FTTH (tak na przyszłość), aby operator wiedział, że należy Twój adres wziąć pod uwagę w czasie projektowania rozwoju sieci w Twoim rejonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Invigio12. Odległość niestety nie ma żadnego znaczenia. Podejdz do najbliższego salonu i popytaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś