- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5m do skrzynki a i tak nikt nie chce podłaczyć usługi
Czyli z tego co rozumiem, mam próbować przekonać starszych ludzi którzy nie będą z tego korzystać do rozmów, widzę że nic z tego nie będzie, mój argument o skrzynce z światłowodem nie został nawt wzięty pod uwagę tak samo w salonie, czyli dalej nic
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co ma odśnieżanie do internetu? Może źle się wyraziłem nie starzy niedolezni dziadkowie tylko ludzie starsi którzy mają internet w telefonie i im nie zależy.
Z resztą nie ważne głową muru nie przebije, dowiedziałem się co miałem się dowiedzieć i utrwaliłem się w swoich przekonaniach.
5m przewodu nie możliwe do ułożenia, bo innna brama/adres 😞
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Teeka to weż sprawy w swoje ręce, stań się przedstawicielem wspólnoty, wtedy pismo do Operatorów coś będzie znaczyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za propozycję, jednak taki przedstawiciel już jest, skoro do tej pory nic w tej sprawie się nie ruszyło to nadzieji już nie ma, prędzej się przeprowadzę niz cokolwiek by się miało ruszyć do przodu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Teeka to on powinien wystosować pismo, lub do salonu uderzyć, pewnie kilku chętnych się znajdzie na światłowód, wtedy masz szansę na szybkie łącze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TeekaTu nikt ci konkretnej daty, czy odpowiedzi co należy zrobić nie poda...Możemy naprowadzać na trop, na rozwiązania tego problemu, które prześledziliśmy u naszych forumowiczów . Nie ma gotowej recepty na to, że operator mając 4 budynki przyklejone do siebie robi inwestycję w jednym z nich. Adres jest adres. W bazie danych obiektów z dostępem go nie ma i koniec. Nie wywrzesz żadnego nacisku na Operatora. tym bardziej przez nas..Wpłyń na opiekuna w Orange, niech wystosuje zapotrzebowanie na "dorejonizowanie" (chłopaki nie krzyczcie) zgodnie z zamówieniem i już. On może, my nie. Pisz (nawet do Skierniewic, bo ślad to ślad, a samo nie przyjdzie), dzwoń, sprawdzaj. jedno wiem-nie składaj broni, bo nic nie będziesz miał...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »