- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód paranoja
@PARANOJAnapisał(-a)@Internet_popc do orange składałes deklarację? A sieć budowana w ramach POPC?
Haha i uważasz że jakaś deklaracja miała wpływ na to że masz ftth? 😜😜😜
Po pierwsze to nie mam jeszcze, tylko jestem na liście jako do przyłączenia, a z adresów w mojej miejscowości tego szczęścia zaznało może 10% adresów, więc może to przypadek albo cud.
Składałem kilka deklaracji, w tym taką do unii światłowodowej, nie było to tylko do orange.
Dowodu nie mam na to, że akurat co coś pomogło, możemy tylko spekulować.
Co do autora tematu i strony UKE, lepiej pobrać plik xls, i tam sa dokładne adresy, bo z tej mapki trudno dokładnie oczytać o jaki adres chodzi, jest w niskiej rozdzielczości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód paranoja
@abier2napisał(-a)Dziekuję @Internet_popc za link do tej mapy, sprawdziłem i niby mój adres (lokalizacja bardzo zbliżona do rzeczywistej) jest z kropką na jasny fiolet co sie czyta jako "do 12.2023".
Nie patrz na kropki tylko pobierz plik "dane szczegółowe" i znajdź tam swój adres. Wszystko jest opisane czy adres jest jako czarna plama czy też przewidziany do POPC.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód paranoja
pobrałem ten plik z adresami, mojego adresu nie ma nigdzie, mimo że 2 razy składałem deklaracje do gminy, dwa razy upominałem sie przy przedłużaniu umowy z orange, kilka adresów tuz koło mnie w planach popc 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »