- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód odmowa
Czy wiecie jak to możliwe, że zgodnie z mapkami i stroną Orange online oraz obsługi telefonicznej jest możliwość podłączenia światłowodu a po wizycie montera Orange twierdzi że nie opłaca się mnie podłączać?
Przecież to jakaś paranoja. Przyjęli zamówienie, cierpliwie czekałem 15 dni na montera, który nie zjawił się wcale w podanym terminie tylko zadzwonił później że nie da się podłączyć.
Więc według systemu można podłączyć ale się nie opłaca. Pierwszy raz się z tak dziwną sytuacją spotkałem.
Wiem, że studzienkę do podłączenia mam ok 50cm od ogrodzenia mojej posesji. Nawet nie wiem jak jeszcze można poprowadzić bo monter się nie pofatygował z wizytą.
Mój adres to Bydgoszcz ul.Uklejowa 2. Czy macie jakąś możliwość zweryfikowania o co w tym chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód odmowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód odmowa
Ja mam bardziej wrażenie że monterowi się nie chce.
Dlaczego wówczas wprowadzają w błąd wcześniej i informują że podłączą i nawet zamówienie potwierdzają
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód odmowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód odmowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód odmowa
a powiedzieli Ci co wprowadzaja Tobie zamowienie ze najpierw przyjadzie monter na miejsce i stwierdzi czy faktycznie da sie podlaczyc? podlaczyc mozna kazde miejsce tylko za jakie pieniadze?
gdyby byla linia napowietrzna to pewnie by to zrobili
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
światłowód odmowa
czy któraś z udzielonych wyżej odpowiedzi była pomocna? Jeśli tak, to zachęcam do oznaczenia stosownego posta. Szczegóły poniżej :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.