- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w powiecie kłodzkim w miejscowości Przygórze
Dzień Dobry chciałbym się zapytać czy jest lub będzie możliwość podłączenia światłowodu w Powiecie Kłodzkim a miejscowość to Przygórze, mieszkam tu od.niedawna a jak pytałem sąsiadów to nikt nic nie wie, bardzo proszę o informację w tym temacie.
_________
* Doprecyzowałem tytuł tematu - Wiktor
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@petro266Jest tam światłowód. Według mapy zasięgu Orange https://www.orange.pl/view/mapazasiegu
na zweryfikowanych przeze mnie numerach budynków jest zasięg dla 1Gb/sek , a więc infrastruktura Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@petro266 spróbuj złożyć zamówienie na światłowód w Orange, a dowiesz się czy jesteś w zasięgu usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postaram się złożyć zamówienie, a z tego co wiem jest tu jakiś zakład produkcyjny i pewnie on ma światłowód a w głębi wioski ludzie mają internet radiowy od lokalnego dostawcy.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@petro266 z tego co zetknąłem to nie jeden dom jest w zasięgu, a więc pracę masowe. Przejdź się na spacer główna ulicą wypatrując słupów z charakterystycznymi krzyżakami i krążkami zapasu kabli oraz puszkami OPP. Będziesz sam widział podwieszki
Jeśli nie napowietrzanie, to doziemnie i tu z kolei widać słupki z oznaczeniem OPP i logiem Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@petro266napisał(-a)Dzień Dobry chciałbym się zapytać czy jest lub będzie możliwość podłączenia światłowodu w Powiecie Kłodzkim a miejscowość to Przygórze, mieszkam tu od.niedawna a jak pytałem sąsiadów to nikt nic nie wie, bardzo proszę o informację w tym temacie.
_________
* Doprecyzowałem tytuł tematu - Wiktor
ma być
musisz się uzbroić w cierpliwość