Nie można wyświetlić tego widżeta.

Światłowód w okolicy.

ROZWIĄZANE

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2759
  • 10140
  • 54

Światłowód w okolicy.

@Marcins96 czyli wszystko wskazuje na to że w 2024 będziesz miał neta po światłowodzie.

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 20
  • 43
  • 0

Światłowód w okolicy.

Dzisiaj chodziły po ulicy dwie panie z orange, w tym jedna pani kierownik salonu. Powiedziały, że do końca lipca będziemy podłączeni do sieci i zbierają teraz chętnych. Także szybciej niż się spodziewałem 😄 dziękuję wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia z happy endem 😛

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2705
  • 11161
  • 108

Światłowód w okolicy.

@Marcins96  to super że udało się przyspieszyć podłączenie światłowodu Twojej miejscowości.

Pozdrawiam 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6378
  • 26091
  • 216

Światłowód w okolicy.

@Marcins96napisał(-a)

Dzisiaj chodziły po ulicy dwie panie z orange, w tym jedna pani kierownik salonu. Powiedziały, że do końca lipca będziemy podłączeni do sieci i zbierają teraz chętnych. Także szybciej niż się spodziewałem 😄 dziękuję wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia z happy endem 😛

U mnie od tego "chodzenia" do dostępności usługi minęly jeszcze ze dwa lata. Pani kierownik zdążyła się zmienić. Za wcześnie na ogłaszanie szczęśliwego zakończenia.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2317
  • 8805
  • 33

Światłowód w okolicy.

U mnie chodził PH gdy inwestycja została ukończona. Ale to było POPC. Do inwestycji własnej może chodzą przed rozpoczęciem inwestowania?

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 20
  • 43
  • 0

Światłowód w okolicy.

Udało się, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem światłowodu. W koncu 🙂

Dzięki wszystkim za pomoc, temat można zamknąć 😄

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14243
  • 58548
  • 710

Światłowód w okolicy.

@Marcins96  to teraz musisz zmienić zaznaczone rozwiązanie, bo tamto jest nieaktualne. Pisma jednak coś dają...

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2759
  • 10140
  • 54

Światłowód w okolicy.

To tempo zaskakująco szybkie jak na Orange. Chyba że to co pisałeś wcześniej to nie byli geodeci od infrastruktury Orange a sieć już dawno była zrobiona.