- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
@Marcins96 czyli wszystko wskazuje na to że w 2024 będziesz miał neta po światłowodzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
Dzisiaj chodziły po ulicy dwie panie z orange, w tym jedna pani kierownik salonu. Powiedziały, że do końca lipca będziemy podłączeni do sieci i zbierają teraz chętnych. Także szybciej niż się spodziewałem 😄 dziękuję wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia z happy endem 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
@Marcins96 to super że udało się przyspieszyć podłączenie światłowodu Twojej miejscowości.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
@Marcins96napisał(-a)Dzisiaj chodziły po ulicy dwie panie z orange, w tym jedna pani kierownik salonu. Powiedziały, że do końca lipca będziemy podłączeni do sieci i zbierają teraz chętnych. Także szybciej niż się spodziewałem 😄 dziękuję wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia z happy endem 😛
U mnie od tego "chodzenia" do dostępności usługi minęly jeszcze ze dwa lata. Pani kierownik zdążyła się zmienić. Za wcześnie na ogłaszanie szczęśliwego zakończenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
U mnie chodził PH gdy inwestycja została ukończona. Ale to było POPC. Do inwestycji własnej może chodzą przed rozpoczęciem inwestowania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
Udało się, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem światłowodu. W koncu 🙂
Dzięki wszystkim za pomoc, temat można zamknąć 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
@Marcins96 to teraz musisz zmienić zaznaczone rozwiązanie, bo tamto jest nieaktualne. Pisma jednak coś dają...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód w okolicy.
To tempo zaskakująco szybkie jak na Orange. Chyba że to co pisałeś wcześniej to nie byli geodeci od infrastruktury Orange a sieć już dawno była zrobiona.
- « Poprzedni
- Następny »