- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - podczas prac modernizacyjnych podłączono sąsiadów, a mnie nie
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy w pobliżu mojego jednorodzinnego domu trwały prace modernizacyjne - poprowadzono światłowód. Byłem szczęśliwy, gdyż od wielu lat jako klient Orange proszę o instalację owej infrastruktury. Niestety, prace się skończyły, światłowód podłączono moim sąsiadom, a mi nie mimo, że jestem oddalony od nich o kilkanaście metrów. Kontakt z lokalnym salonem Waszej Firmy poskutkował tym, że dowiedziałem się iż, lokalny agent roznosił ulotki z informacją o możliwości podłączenia się do światłowodu. W mojej skrzynce żadna się nie znalazła - skrzynka jest szczelna i nigdy nie ginęły z nie listy - wniosek nie doniesiono mi ulotki.
Biorąc pod uwagę, że po raz kolejny oczekiwanie na Internet na miarę naszych czasów nieznośnie się przedłuża, a ja jestem wieloletnim lojalnym klientem Waszej Firmy uprzejmie proszę o rozwiązanie mojego problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale rozumiesz, że tutaj tylko do innych klientów Orange ten Twój apel dotarł, nie do operatora?
Składaj zamówienie wszystkimi możliwymi kanałami, to jedyne co można Ci doradzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem,
kontaktowałem się za pomocą poczty, telefonicznie. Polecacie Państwo jeszcze jakieś metody kontaktu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@A-Sprawiedliwy Z tego co wyszukałem, to nie jest POPC. Sprawdź na stronie UKE UKE - Wyszukiwarka jaka to inwestycja. Może ze środków własnych Orange? Jeśli tak, to warto napisać do Skierniewic o dorejonizowanie adresu
Pisz do Skierniewic (Orange Polska S.A.. ul. Jagiellońska 34, 96-100 Skierniewice) pismo poleconym o dorejonizowanie Twojego budynku
Możesz o to samo zapytać (dorejonizowanie) w telepunkcie i na infolinii i zgłosić to dodatkowo. Możesz próbować złapać wykonawców inwestycji i podpytać o szczegóły- telefon kontaktowy do kierownika itp
Im więcej podejmiesz kroków w sprawie, tym większe prawdopodobieństwo sukcesu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie dlatego nie dostałeś ulotki od agenta, bo zginęła, tylko agent Ci jej nie wrzucił, bo nie miał Ciebie na rozdzielniku, a nie miał, bo Twój punkt adresowy nie był objęty projektem rozbudowy. Pewnie było to z projektu POPC? Wiele takich przypadków było tu opisanych na forum, nie wyłączając mojego. Musisz być wytrwały i sobie to wychodzić. Magiczne słowo, które czasem działa, choć niektórzy przeczą jego magii, a nawet istnieniu, to "dorejonizowanie".
PS.
@agat13 jak zwykle był szybszy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej oddaje Ci pierwszeństwo. Treść przekazu ta sama..