- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód, krok drugi i trzeci
Cześć, na przełomie listopada i grudnia pisałem listy do Skierniewic, w sprawie podłączenia stwiatlowodu, sytuacja, która powtarza się w wielu wątkach, 1);na ulicy światłowód jest z programu popc, 2)inwestycja budowy domu na działce po zakończeniu programu 3) w wyniku czego pominięcie budynku.
- Listy pisałem w różnych formach z prośbą o dorejonizowanie, oraz dorejonizowanie ze współfinansowaniem inwestycji światłowodu, gdzie w odpowiedzi otrzymałem odmowę na pismo z listopada o samo dorejonizowanie, gdzie kilka dni później otrzymałem telefon od technika, który zadzwonił do mnie i powiedział, że kolejne pismo które otrzymali zawierało słowo "współfinansowanie inwestycji" i dzięki temu Orange wysyła go drugi raz (za pierwszym razem nawet nie wiedziałem że był technik) w celu wyceny inwestycji i przekazania do działu inwestycji, gdzie z rozmowy się dowiedziałem jak i na stronie Orange było napisane, że odpowiedź będzie przekazana od 2 do 3 miesięcy. Czas ten minął, ani przez infolinie ani na czacie, nikt nie jest w stanie mi powiedzieć na jakim etapie jest moja sprawa, nie oczekuje przyspieszenia, jednak chciałbym wiedzieć, że nadal wszystko się toczy własnym życiem i mam cierpliwie czekać. Bo jeśli w jakimś momencie sprawa, umarła chciałabym kontynuować korespondencje w sprawie podłączenia światłowodu. Jak można najszybciej się z kimś skontaktować kto będzie coś wiedział?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ukasz Oficjalnie powinieneś dostać informacje o etapie ustaleń...Nie ma innej drogi weryfikacji stanu sprawy. Możesz sprawdzać na Mapa zasięgu Orange | Orange Polska
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No tak tylko na początku jedyną osobą która to potwierdziła byl technik, po nim żadnego pisma ani odpowiedzi nie otrzymałem. Zasadne będzie napisanie do nich listu aby wyjaśnić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ukasz Jak widzę wcześniejsze pisanie listu (tak jak doradziliśmy w wątku z listopada) odniosło skutek. Operator próbował dorejonizować i nawet wysłał technika (szkoda, że nie wziąłeś namiaru) i nawet zrobić to ze współfinansowaniem... Czyli pozytywne skutki są, a ścieżka się czasem sprawdza...
Może i teraz odniesie jak zapytasz..