- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
Dodam dla tych co przeczytają powyższe posty, że studzienka Orange jest kilka metrów od mojego bloku. Każdego dnia w punkcie Vectry ludzie zawierają nowe umowy lub przedłużają stare z braku alternatywy. Jest to kuriozalna sytuacja. Ale myślę, że ten temat poruszany był wiele razy i wielu zna go od podszewki...tylko zrozumieć tą sytuację - nie sposób. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
Nexera się kontaktowała, podpisana zgoda, ale termin wykonania to patykiem pisane na piasku, jeżeli w ogóle możliwe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
W mojej okolicy ludzie z pewnej wioski nie mieli internetu, Orange doprowadziło światłowód, większość nie korzysta, rozmawiałem z nimi - mówili za drogo, wystarczy w telefonie. Wcześniej nikt z Orange nie robił wywiadu. Tam gdzie ludzie chcą, światełka brak. To jest to kuriozum całej sprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
Dodam na koniec...opłaca się kłaść kilometry przewodu, kopać itd. do domów jednorodzinnych rozrzuconych w jakiejś tam odległości od siebie, a nie opłaca się doprowadzić do bloku kilka metrów? I to przez tyle lat? Nigdy nikt tego nie zrozumie i nikt nie udzieli sensownej odpowiedzi, bo taka nie istnieje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód W Nidzicy
"Orange obecnie chce przede wszystkim zakończyć swoje inwestycje przy popc bo samo ma opóźnienia i dużo kasy trzeba będzie zwracać." Sam ten fakt, świadczy o ZŁYM zarządzaniu tą firmą!, " To że dziś nikt nie chce, to być może za kilka lat zmieni zdanie" - tak, szczególnie, że ich właściciele są już w podeszłym wieku. A miałem już nie pisać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś