- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, mam dziś swiatłowód od TOYA zrealizowany w ramach POPC w powiatach brzezińskim, pabianickim, zgierskim, łódzkim wschodnim i mieście Łódź. Moje pytanie jest takie, czy Orange bedzie świadczyć usługi w ramach tej infrastruktury? Nie znalazłem żadnych informacji i nie ma dostępu światłowodu od Orange. Chcę mieć altenatywę na przyszłość.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@LorianNa żadnej oficjalnej stronie obu operatorów nie ma informacji o współpracy w ramach instalowania usług Orange na infrastrukturze TOYA. Na stronie UKE widnieje TOYA, ale jako niezależny operator.
Na dzień dzisiejszy nie zamówisz...
Info: w firmie TOYA zarówno w dziale technicznym, jak i na infolinii nie słyszeli o takiej możliwości. Nie realizowali takich zleceń, stąd wnioskuję, że ne ma takiej możliwości
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC na sieci TOYA
@LorianPodaj przykładowy adres. Może uda sie zweryfikować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolejowa 5, 95-015 Głowno
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@LorianNa żadnej oficjalnej stronie obu operatorów nie ma informacji o współpracy w ramach instalowania usług Orange na infrastrukturze TOYA. Na stronie UKE widnieje TOYA, ale jako niezależny operator.
Na dzień dzisiejszy nie zamówisz...
Info: w firmie TOYA zarówno w dziale technicznym, jak i na infolinii nie słyszeli o takiej możliwości. Nie realizowali takich zleceń, stąd wnioskuję, że ne ma takiej możliwości
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód został dopiero wybudowany w ramach POPC gdzie TOYA wygrała przetarg - nie było wcześniejszego właściciela. Dostęp od 2021r.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedyś w salonie Orange pytałem o współpracę z TOYA w ramach POPC, ale otrzymałem informację, że firmy nie mogą się dogadać między sobą. Niestety nie znam szczegółów. Miejmy nadzieję, że to się zmieni, bo jestem w podobnej sytuacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lorian Dla Orange Toya to pionek. Wątpię aby w najbliższym czasie chcieli z nimi współpracować.