- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
Witam chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tym światłowodem, i czy jest jakakolwiek możliwość przyśpieszenia oprócz tych "Ankiet". Sprawa wygląda następująco, że ulice obok mnie mają już dostęp do internetu światłowodowego rozmawiałem raz z konsultantem na czacie powiedział że planowane są na styczeń 2020, za miesiąc napisałem kolejny raz i Pani mi powiedziała że niestety nie ma planów.. prowadzę działalność gospodarczą i potrzebuję stałego szybkiego łącza internetowego jestem zmuszony aktualnie korzystać z internetu mobilnego ponieważ Neostrada 10/1 nie jest wystarczająca na moje potrzeby 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
Plany mają to do siebie, że mogą ulec zmianie. Orange wygrało POPC, ale ulic nie wiele i termin realizacji dopiero na wrzesień.
Dane adresów masz w załączniku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
No niestety mojej ulicy tam nie widzę, czyli na tą chwile nie mam żadnych możliwości, i muszę czekać z założonymi rękami na rozwój sytuacji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
Niestety, tylko neostrada do 20Mb, nie wiem jak z innymi dostawcami ale wydaje mi się że podobnie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
Szkoda, bo byłem pozytywnej myśli jak widzialem w wakacje jak kładli kable na ulicy, i wiszą na słupach, tak samo na ulicach obok, tylko tam po kolei podłączają, jak coś moja ulica: Jasna
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
Z tej mapy widać że ulica Jasna nie została podłączona, według mnie powinieneś napisać deklarację, może to coś da...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Milanówek
Deklaracja? Czy to chodzi o tą ankietę że wyrażam chęć posiadania internetu światłowodowego ?tutaj jeśli tak to ją wypełniałem 😄 https://oferty.orange.pl/internet/
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »