Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przedłużenie umowy światłowód

ROZWIĄZANE
slav72
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Zastanawiam się tylko czy już przedłużać, czy może jeszcze poczekać (umowa do stycznia) i liczyć na jakieś świąteczne promocje?

byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

@slav72 ja bym poczekal do konca zeby pozniej sobie w brode nie pluc

Anonim
Nie dotyczy

Świąteczne promocje to już przeszłość, poczekaj do listopada i zdecyduj @slav72  ☺

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Może jednak Orange zrobi jakąś ciekawą promocję świąteczną. Jak jest czas, to warto zobaczyć, może będzie coś interesującego.

Anonim
Nie dotyczy

@ketrasaArtur  promocje jak będą, to na telefon, ten można bez dodatkowej umowy wziąć... na raty

slav72

Tak jak napisaliście poczekam do końca umowy, mam jeszcze czas, a nóż coś się trafi w międzyczasie.

Szkoda że w Orange nie ma już działu utrzymania klienta, jak przedłużam komórki lub telewizję to w DUK zawszę coś wydębię ale to nie Orange...

byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

A moze akurat w tym pandemicznym roku Mikolaj cos do Orange przyniesie i beda prezenty czekaj cierpliwie

slav72

Jest jeszcze jedna kwestia tego typu wybrać przy przedłużaniu 300 Mb/s, 600 Mb/s czy może 1Gb/s - jak sądzicie?

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@slav72 wszystko zależy do czego będziesz używał internetu, jaka cena jest pomiędzy różnymi prędkościami. Do wakacji miałem łącze 150 Mbit/s, około trzy miesiące temu przedłużyłem umowę i dostałem 300 Mbit/s za tą samą cenę. Uważam, że dla mnie jest wystarczające. Jeżeli będziesz pobierał i wysyłał dużo danych, to przedłuż umowę na szybsze łącze.

slav72

Cena poszczególnych to 59,98 za 300 Mb, 69,98 za 600 Mb, 79,98 za 1 Gb tak więc różnica to 10 zł pomiędzy prędkościami. Używam do pracy na laptopie, oglądania treści w Full HD i 4K na telewizorze i prowadzenia rozmów video. Do tej pory mam 100 Mb i wydaje się być nie wystarczające.