- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana prędkości światłowodu z 300 na 600
Witam, na dniach kończy mi się umowa na abonament komórkowy a we wrześniu 2025 na pakiet Love ze światłowodem 300. Chciałbym aby wszystko kończyło się w tym samym czasie aby tylko raz na dwa lata zajmować się przedłużaniem lub zakończeniem umowy. Czy mogę w tym samym czasie przedłużyć umowę na telefon i zgłosić przejście z Love na prędkość 600 ? Jeżeli tak, to czy zawierając umowę Love na 24 miesiące będę mógł skorzystać z obowiązujących promocji ? Czy bez konsekwencji stara umowa na 300 zostanie zamknięta i z dniem zawarcia zacznie obowiązywać nowa na 24 miesiące ? Czy muszę lub powinienem wymienić posiadanego FunBoxa 3 na inny sprzęt ? Czy przy tej prędkości dekoder TV IWU 200 pozostaje ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie wszystko na raz, bo Cię handlowcy tak skołują, że nie będziesz wiedział czy dostajesz to czego potrzebujesz. Jak chcesz 600 to podwyższ na 600, w dowolnym momencie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@duda0senator umowę na światłowód można zawsze zmienić i na 600Mb/s przejść, nawet teraz, co do abonamentu na telefon, umowa przejdzie na bezterminową, kwestia we Wrześniu 2025 podpisać nową.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@duda0senator w takich skomplikowanych transakcjach polecam zawsze znajomego handlowca, który rozpatrzy różne warianty i wybierze optymalny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)wybierze optymalny
dla siebie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po upływie terminu umowy terminowej przechodzi ona automatycznie w umowę bezterminową, z miesięcznym okresem wypowiedzenia. Jeśli jesteś zadowolony z usług, to nie musisz zupełnie nic robić, wystarczy płacić rachunki.
Jeśli natomiast chcesz coś w usłudze zmienić, to skontaktuj się z operatorem i spytaj czy będzie zainteresowany. Myślę że będzie, oczywiście za odpowiednią zmianą w umowie. Generalnie źródłem informacji dla ciebie powinny być przede wszystkim umowy ktore wszak podpisałeś, więc powinieneś je znać. Opinie osób trzecich to dość ryzykowna przesłanka, jeśli zamierzasz na ich podstawie podjąć kroki skutkujące zobowiązaniami finansowymi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)@duda0senator w takich skomplikowanych transakcjach polecam zawsze znajomego handlowca, który rozpatrzy różne warianty i wybierze optymalny
Gdzie takich znajomych handlowców znaleźć i na dodatek uczciwych 🥸
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD są, wierz mi...znam kilku. Wiedzą, że łeb bym urwał jakby coś pokręcili
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Ja mam zaufanie tylko do siebie 🤪
Korzystam z internetu i na razie jest 👌
Trzeba być świadomym klientem, tu na forum doradzimy i @duda0senator zdecyduje co mu odpowiada najlepiej 🙄