- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na poruszane zagadnienie, został przeniesiony z kategorii Abonament (etykieta: klient indywidualny). Doprecyzowano w nim tytuł - Moderator Wiktor ◄
Czy jeśli posiadam Orange Love i dodam drugi abonament za który place 69,99 uzyskam rabat na ten drugi abonament moja opłata to 110 zł za abonamentanet komórkowy, internet światłowodowy telewizja i telefony VoIP a chce dodać drugi aboamanet?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co znaczy chcesz dodać? Aby zyskać rabat musisz zakupić nowy numer, przenieść numer z innej sieci, przejść z karty lub przedłużyć umowę w Planach Mobinych (nowa oferta od maja). Wtedy zyskasz rabat o ile są na jednym rachunku plus spełnionych jest kilka warunków określonych w regulaminei.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o dodatkowy rabat za drugi abonament komórkowy
na stronie Orange dotyczącej abonamentów na telefon jest takie zdanie "Jeśli posiadasz pakiet Orange Love, rabat otrzymasz już na pierwszą dokupioną kartę."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co znaczy chcesz dodać? Aby zyskać rabat musisz zakupić nowy numer, przenieść numer z innej sieci, przejść z karty lub przedłużyć umowę w Planach Mobinych (nowa oferta od maja). Wtedy zyskasz rabat o ile są na jednym rachunku plus spełnionych jest kilka warunków określonych w regulaminei.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@hulk17 , poza Orange Love mam abonamenty podobne do Twoich i z tego wynika, że będziesz miał rabat 20zł, prócz tych z pakietu OL. U mnie jest to łącznie kwota 70zł za wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I jak obecnie wygląda Twoja sytuacja, @hulk17? Daj znać, czy udało Ci się uzyskać potrzebną informację po przez jej oznaczenie jako rozwiązanie lub napisz, czy może jeszcze jakoś możemy Ci pomóc.