- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z przedłużeniem umowy Orange Love przez stronę orange.pl
Witam, mam problem z przedłużeniem umowy na Orange Love. Zarówno w aplikacji jaki i poprzez swoje konto na stronie Orange. Jak klikam w link z ofertą przedłużenia to otrzymuję komunikat „Nie możemy przedstawić Ci oferty w ten sposób” i jest propozycja połączenia z konsultantem. Sprawa była już zgłaszana przez czat i było zrobione zgłoszenie. Jednak pomimo informacji, że już wszystko działa nadal nie mogę przedłużyć umowy. Głównie chodzi o rabat 10zł/m-c. Jedyna propozycja od konsultanta to przedłużyć ofertę bez rabatu np. przez infolinię i składać reklamację z nadzieją że zostanie uznana.
Miał ktoś podobny problem i może coś doradzić?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kpw_radom Zadzwoń do konsultanta i zapytaj w czym jest problem. Może to kwestia błędu w danych, albo zgód? Jeśli nie będzie w stanie pomóc zapytaj, czy ręcznie jest w stanie wprowadzić zniżkę. Konsultanci mają uprawnienia do pozasytemowych rozwiązań w takich przypadkach...Jeśli nie, zawsze zostaje tryb reklamacyjny...Może wprowadzić reklamację kanału bezpośredniego przez apkę lub stronę, która od razu zasugeruje rozwiązanie jako dodanie zniżki. To konsultant może...byle trafić na ogarniętego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja zastanawiam sie na sensem przyjmowania nowej oferty. jestem w tej nieszczęśliwej sytuacji, iż w moim rejonie Katowic. Dobry zasięg ma tylko Orange. Wiem ze warunki umowy dwa lata temu były o wiele korzystniejsze niż dziś. Mam Love mini. Na głównym numerze jest 5G, inna kwestia czy to ma lepsze parametry niż Lte + . Na internetowym cały czas nie ma tej opcji. Choć pamiętam jak konsultant dwa lata temu mnie przekonywał w salonie w Katowicach, jeszcze wtedy z prawdziwego zdarzeni - salon. Iż 5G będzie za kilka miesięcy najdalej . Dziś salon Katowicach to jakieś nieporozumienie. Franczyzy sa większe.