Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pismo w sprawie przedłużenie oferty i,,, telefon do konsultanta pod płatnym numerem?!

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 366
  • 2254
  • 0

Pismo w sprawie przedłużenie oferty i,,, telefon do konsultanta pod płatnym numerem?!

Dostałem pismo z Orange, że zbliża się termin końca umowy i że mogę przedłużyć korzystając z aplikacji MO lub z portalu www.orange.pl lub dzwoniąc do konsultanta po 801234567 - to jak to jest z tym numerem bezpłatnym, który miał być udostępniony klientom? Czyżby przedłużenie/odnowienie umowy miało być bardziej kosztowne? 😉

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2540
  • 13715
  • 66

@bluesmanniaki Orange identyfikuje klientów i bez różnicy czy stacjonarny czy komórkowy nr, można też z numeru sprzedażowego skorzystać i i dzwonią oni.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 ODPOW. 17

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14384
  • 59083
  • 721

@bluesmanniaki  skoro jest napisane ". Opłata według cennika" to nie musisz dzwonić jeśli za to płacisz...masz inne drogi, lub infolinię bezpłatną, gdzie i tak zrealizujesz zamówienie 😁

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1856
  • 8072
  • 66

Numer darmowy dla klientów Orange 😉

tolek_0-1734432554496.png

• 366
  • 2254
  • 0

Oczywiście nie zamierzam dzwonić na ten numer...

A żeby było fajniej, to Max polecił mi,  żeby zadzwonić na 510100100 🙂

• 366
  • 2254
  • 0

@toleknapisał(-a)

Numer darmowy dla klientów Orange 😉

tolek_0-1734432554496.png

O kurcze - to ten numer jednak jest bezpłatny???

Tylko jak jest weryfikowane, czy ja jestem klientem Orange - muszę dzwonić z numeru należącego do Orange? Komórkowy też się liczy czy musi być stacjonarny?

• 19896
  • 57514
  • 783

@bluesmanniaki infolinia *500 - odpowiednik 510 100 100 jest bezpłatne dla klientów indywidualnych Orange. Przedłużenie umowy możesz również wykonać dzwoniąc na *500 lub 510 100 100, wtedy masz połączenie bezpłatne.

• 14384
  • 59083
  • 721

@bluesmanniaki  pod warunkiem, że już jesteś klientem Orange, a wtedy musisz się zastanowić i poszerzeniu konta o nowe usługi 

• 366
  • 2254
  • 0

@agat13napisał(-a)

@bluesmanniaki  pod warunkiem, że już jesteś klientem Orange, a wtedy musisz się zastanowić i poszerzeniu konta o nowe usługi 

Nie bardzo rozumiem, dlaczego mam poszerzać o nowe usługi?!

A na numer 510 100 100 to chyba każdy może zadzwonić bezpłatnie z dowolnego numeru komórkowego...

• 14384
  • 59083
  • 721

@bluesmanniaki  na ten tak, ale  801234567 bezpłatny jest tylko dla klientów Orange...a po co płacić jak jeszcze nie jesteś? 

• 366
  • 2254
  • 0

@agat13napisał(-a)

@bluesmanniaki  na ten tak, ale  801234567 bezpłatny jest tylko dla klientów Orange...a po co płacić jak jeszcze nie jesteś? 

Ależ ja oczywiście że jestem klientem Orange, inaczej bym przecież tego pisma nie dostał 🙂