- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy po wypowiedzeniu umowy będę traktowany jako nowy klient?
Czy jeśli moja 2 letnia umowa zakończy się wypowiedzeniem z mojej strony, 1 dzień po odłączeniu internetu mogę podpisać nową umowę jako nowy klient, czy też przez jakiś czas będę jeszcze traktowany jak stary klient?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocash jeśli zrezygnujesz, nie przedłużysz umowy i podpiszesz nową umowę, to będziesz traktowany jak nowy.
Precyzując... Operator będzie posiadał Twoje dane zgodnie z ustawą, ale podpisując nową umowę będzie Cie obowiązywać oferta dla nowych. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron serio, będzie traktowany, jak nowy klient?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w praktyce 1 dzien po wygasnieciu starej umowy mozna juz podpisywac nowa, czy raczej jest to dluzej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut zamawiasz ofertę i tyle.
@the_woocash nie widzę przeszkód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocashnapisał(-a)Czy w praktyce 1 dzien po wygasnieciu starej umowy mozna juz podpisywac nowa, czy raczej jest to dluzej?
@the_woocash możesz podpisać "nową" umowę w każdym momencie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocashnapisał(-a)Czy jeśli moja 2 letnia umowa zakończy się wypowiedzeniem z mojej strony, 1 dzień po odłączeniu internetu mogę podpisać nową umowę jako nowy klient, czy też przez jakiś czas będę jeszcze traktowany jak stary klient?
Zdefiniuj "traktowany". Jeśli masz na myśli kwalifikowanie się do jakiejś konkretnej promocji, to każda taka promocja ma swój regulamin definiujący co to jest "nowy klient" czy raczej kto może z promocji skorzystać a kto nie. Trzeba te regulaminy czytać, one nie muszą wszystkie być tak samo sformułowane w zakresie o który pytasz. Mogę sobie wyobrazić promocje z karencją więc lepiej sprawdź u źródła.
Osobną kwestią jest sama możliwość zawarcia nowej umowy zaraz po zakończeniu starej. Mogą wystąpić przeszkody techniczne, przynajmniej wtedy kiedy umowa obejmuje łącza stacjonarne. Zasoby w tej sytuacji muszą być najpierw zwolnione, a kiedy już są zwolnione kto inny może z nich skorzystać i umowy się nie zawrze. To oczywiście spekulacje pozbawione kontekstu, bo takowego nie dostarczyłeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocash najlepiej patrzeć na oferty dla siebie nie ma co zwracać uwagę na ogólne. IMHO dla własnego spokoju trzymać ciągłość usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tylko dodam, że np. w Orange Flex nowym klientem można być tylko 1 raz. Nawet jak się bierze zupełnie nowy numer i minął rok od zamknięcia poprzedniej subskrypcji to powrót do Flexa nie daje profitów nowego klienta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow, ale po około 6 latach już tak, sprawdzone, o dziwo promocja zadziałała dla nowego klienta 😉 .
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »